Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GOG.COM - Preservation Program

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

image.png

GamingOnLinux
No image preview

GOG plan to look a bit closer at Linux through 2026

With Linux gaming clearly showing it's becoming more popular, and with GOG under new ownership, there's hope yet that GOG will improve their Linux support.
  • Odpowiedzi 158
  • Wyświetleń 15,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• GOG.com Cold Fear Tom Hansen is just another guy in the U.S. Coast Guard when his crew receives a mysteriouGOG.com I Am Alive After having conquered hundreds of thousands of die-hard survival enthusia

• Spoko gierki w Prime na gog.com   Od dzisiaj STAR WARS™: Bounty Hunter™ [GOG] Tomb Raider: Underworld [GOG] Overcooked! 2 [GOG] Call of Juarez Gunsliger [GOG] Dredge

Opublikowano

To tak kiepskiej jakości oprogramowanie i produkt, że naprawdę dziwi mnie, iż przez tyle lat utrzymał się na rynku. Nie mogę w to uwierzyć. Kiedy czasem muszę naprawiać komputer mojej mamy czy ojca z Windowsem, to jest to wręcz niewiarygodne… Nie dziwię się więc, że ludzie uciekają poza ekosystem Windowsa. To nie jest najlepszy ekosystem.

Michał Kiciński

No sorry, bardzo szanuję GOG, ale aż się prosi, żeby wytknąć hipokryzję. Takiego niestabilnego, problematycznego gówna jak ich aplikacja Galaxy, to ze świecą szukać. Aplikacja Galaxy 2.0 trafiła do ludzi dawno temu, a nadal jest w fazie "beta" i ludzie latami zgłaszają błędy, które nie są naprawiane, albo jakaś wersja przynosi poprawkę, a następnie na nowo pojawia się ten sam błąd i wystepuje przez kolejnych kilka aktualizacji. Nie piszcie błagam, że "przecież nie muszę z niej korzystać", bo skoro już oferują własną aplikację, to mam prawo z niej korzystać i wymagać, aby działa stabilnie. Mniejsza o nowości - mam na myśli błędy w działaniu.

Opublikowano
28 minutes ago, krzysiek923 said:

Michał Kiciński

No sorry, bardzo szanuję GOG, ale aż się prosi, żeby wytknąć hipokryzję. Takiego niestabilnego, problematycznego gówna jak ich aplikacja Galaxy, to ze świecą szukać. Aplikacja Galaxy 2.0 trafiła do ludzi dawno temu, a nadal jest w fazie "beta" i ludzie latami zgłaszają błędy, które nie są naprawiane, albo jakaś wersja przynosi poprawkę, a następnie na nowo pojawia się ten sam błąd i wystepuje przez kolejnych kilka aktualizacji. Nie piszcie błagam, że "przecież nie muszę z niej korzystać", bo skoro już oferują własną aplikację, to mam prawo z niej korzystać i wymagać, aby działa stabilnie. Mniejsza o nowości - mam na myśli błędy w działaniu.

a co Ci w Galaxy nie działa? Mi działa, nie wywala błędów. Kiedyś miałem problem z synchronizacją ze Steam ale odłączyłem konto i jest OK, mam tam teraz tylko GOG i Epic.

Opublikowano

Wejdź na oficjalne fora GOG, do działu tej aplikacji i poczytaj tematy. Trafiłem tam, bo sam miałem problemy i szukałem rozwiązania (którego wówczas nie było, a problem trwał grubymi miesiącami).

Opublikowano

A oni kiedys oficjalnie nie zawiesili rozwoju tej apki? Ona jest jaka jest i patche chyba tylko zeby naprawde nic nie jeblo. Moze nowy wlasciciel cos ruszy w temacie.

Opublikowano
2 minutes ago, pawelgr5 said:

A oni kiedys oficjalnie nie zawiesili rozwoju tej apki? Ona jest jaka jest i patche chyba tylko zeby naprawde nic nie jeblo. Moze nowy wlasciciel cos ruszy w temacie.

Aktualizacje są bardzo często i coś się przewinęło jakiś czas temu, że dodali obsługę padem więc chyba pracują nad apką.

Opublikowano
21 minut temu, Czoperrr napisał(a):

a co Ci w Galaxy nie działa? Mi działa, nie wywala błędów. Kiedyś miałem problem z synchronizacją ze Steam ale odłączyłem konto i jest OK, mam tam teraz tylko GOG i Epic.

Zrobiłem synchro gier z PlayStation (nie wiem po co ta funkcja jak nie da się tych gier odpalić przecie). No i nagle biblioteka była zaśmiecona. Usunięcie tego nie dało się zrobić z apki, tylko jais pan w supporcie mi to ręcznie zrobił

Opublikowano

Czysta brudna prawda to co Kiciński powiedział

Opublikowano
  • Autor

Ja nie mam problemu z gogiem a korzystam w 90% z niego. Tematy na steam też są zawalone błedami albo, że coś nie działa. Raczej nikt nie idzie i nie chwali jak coś działa tylko daje info zwrotne jak coś się krzaczy. Steam do dzisiaj nie naprawił błedu z płatnoścami a trwa to od kiedy wróciłem do grania na PC czyli pd 2018 roku xd szczególnie to widać jak bawimy się w prezenty na forum albo jak jest głośna premiera.