Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale - 10th Anniversary Limited Edition

Featured Replies

• Odpowiedzi 218
  • Wyświetleń 15,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Matriks_1111
    Matriks_1111

Jakby ktoś pytał kto jest największym odklejeńcem tego eventu, to spieszę z wyjaśnieniem (choć nie wiem czy ktokolwiek ma jakieś wątpliwości w ogóle), że tytuł Pie...lnietętego Mikołaja leci do @Veliu

• Taki numer mi @Matriks_1111 z @Grabek zrobili...       Ale sie obsrałem, najpierw powiadomienie ze cos do paczkomatu idzie, potem wyjalem to pudeleczko, potem wie

• @Frantik dzisiaj przywalił mi mega prezentem, który bardzo mnie wzruszył i poprawił humor podczas wigilii.     SERDECZNIE DZIĘKUJE, bardzo dużo to dla mnie znaczy i nie moge sie p

Opublikowano
  • Autor

Człowiek już sprząta bo sale konczy sie za pare godzin, raczej nie ma już sie czego spodziewać a tutaj na zamknięcie @Rayos i @Grabek wjechali na pełnej, aż z wyrka wstałem tu napisać (bo niestety sie rozchorowałem).

image.png.2cb0a389b42c3414ea70ab268222ea42.png

giphy.gif?cid=6c09b952jhrvzfmo1lukd6sg9v

Qrwa nie wiem nawet co napisać, wzruszenie i radość na maksa, DZIĘKUJE MORDECZKI KOCHANE, jestem całkowicie rozyebany.

Opublikowano

Sorki, że tak last minute, ale praktycznie mnie nie było w domu przez święta i okres noworoczny. Plus w tym roku symbolicznie, bo i tak poce się w strzelankach online z ekipą 99% czasu, a backlog jeszcze z poprzedniej edycji i szkoda wydawać na mnie hajs xd

IMG_6089.jpeg

IMG_6088.jpeg

Dzięki mordeczki @Kosmos @Daffy <3

Opublikowano

@sprite pięknie dziękuję za gifta kolego, będzie pykane bo ponoć to fantastyczny tytuł

Screenshot_2025-01-02-17-15-00-93_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg

Opublikowano
  • Autor

@sprite wraca w ostatniej chwili i rzuca last minute giftem :obama:

image.png.a4efd8bb145528be862faec5f2901298.png

Ale niespodzianka, dziękuje bardzo.

Opublikowano

image.png.e3b6bb210495c6995432267a067d0c16.png

@sprite jak wjechał. Dzięki wielkie! :obama:

Tym samym wsparcie dla polskiego twórcy, bo w sequel zagrywałem się długo. Ta wersja jest zdecydowanie bardziej rozbudowana i przypomina już Europę Universalis. Będzie grane!

Opublikowano
  • Autor

image.png.4f6f5756901347519609a10964e62a38.png

shocked-surprised.gif

Co XD @Kymel pomylił chyba daty bo mi tu strzela giftem przed spaniem a już dawno po wyprzedaży. Factorio czyli gra która nigdy nie jest w promocji, wiec SPRYTNIE zrobione :obama:

Nie no kto by sie tego spodziewał, bo na pewno nie ja. Ładnie Kamel zamyka i tegoroczną edycje i widzimy sie za rok, trzeba do tego czasu wszystkie prezenty ograć, no i gramy też całym forumem w NUCLEAR bo każdy dostał XD

Dziękuje wariacie.

Opublikowano

Miałem nie brać udziału, wyszło bez zaskoczeń :rayos:
Jak zawsze przemiły, choć w tym (już ubiegłym) roku raczej trochę bardziej kameralny był to event. No i też fajnie - już ogrywam część giftów, nic nie będzie pominięte. Historyczna, X edycja ciepło będzie wspominana. Z tego miejsca pozdrawiam serdecznie ojca założyciela @Velius oraz wszystkich uczestników:wub:

@Widget Pobudka, sprawdź ekwipunek :nosacz3:

Opublikowano

Wspaniały był to event. Dziękuję wszystkim i życzę szczęśliwego Nowego Roku. Obyśmy w grudniu spotkali się tu w tym samym albo większym składze :)

Opublikowano

Było super, dzięki za udział chłopaki i Veliusiowi że stworzył ten goty event :lapka:

Opublikowano

Dzięki chłopaki, daj Boże zobaczyć się za rok :D było wspaniale, tymczasem zapadam w sen do następnej wyprzedaży ❤️ 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Uwaga, jestem dzbanem ale mój Gmail ostatnio działa jak chce i kiedy chce.

Okazało się, że również i mnie kolega @Kymel obdarował gierką, o czym moja skrzynka raczyła mnie poinformować dopiero wczoraj...

Prezent z Sylwestra, ale co się odwlecze itd. :D

Za prezent oczywiście dziękuję, tym bardziej że mimo iż przegapiłem od razu to, widząc powiadomienie będzie zrobiło mi go dzień - dzięki!

Screenshot_2025-01-16-20-30-31-84_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.thumb.jpg.de335650e0f0dc34bce2709b3f68bd00.jpg

Edytowane przez Matriks_1111