Jump to content

Forumkowy Steam Sale - 10th Anniversary Limited Edition

Velius

Recommended Posts

Posted

Ja w tym roku się nie bawię, ale tak naprawdę. Jeden gift dla ojca założyciela akcji i tyle. Proszę nie wysyłać mi prezentów bo śpię na gierkach i mam ich od groma, a nie mam kiedy w nie grać - szkoda żeby się marnowały.

Posted

Tylko proszę w tym roku bez oferowania mi gier o charakterze matrymonialnym ze scianami tekstu :wujaszek:

W prawdziwym życiu mam o jakies 90% mniej dialogow by dochodzilo do sytuacji "porządanej".

• Downvote 3
Posted
21 godzin temu, Bzduras napisał(a):

Ja w tym roku się nie bawię, ale tak naprawdę. Jeden gift dla ojca założyciela akcji i tyle. Proszę nie wysyłać mi prezentów bo śpię na gierkach i mam ich od groma, a nie mam kiedy w nie grać - szkoda żeby się marnowały.

+1. Planuję rzucić symbolicznego gifta, ale sam tyle mam gierek na kupce z obu platform, że nawet nie wiem co odpalać, nie mówiąc już o ich kończeniu. Także proszę o niegiftowanie mi

• Upvote 1
  • 3 weeks later...
Posted

Chciałbym na dzień dobry podziękować ze przez te wszystkie lata o mnie pamiętacie chłopaki ale w tym roku prosiłbym o 0 prezentów, udało się wrócić do gierek i nadrabiam jeszcze prezenty z zeszłego roku plus duży backlog czeka już na 2025