Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Kanada, Meksyk, USA

Featured Replies

• Odpowiedzi 765
  • Wyświetleń 31 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie no zajebiste przepisy. Cwel strzelał karnego na 3 tempa, ale to bramkarza wina, bo ciut za wcześnie oderwał nogi od linii. Beka wnusiu.

• Pepiki zapewne zachwycone wstając w środku nocy żeby oglądać jak park choj twój bierze całą obronę i bramkarza na zamach. Jak dobrze, że nas tam nie ma.

Opublikowano

Figaro ogladasz meczyki? Duzo murzynow gra i baby sedziuja.

Opublikowano

Eliminacje polegały na wygraniu meczów w piłkę i wyszły jak wyszły. To chyba mówi wszystko.

Ludzie mówili że mało jest miejsc na Europę wśród 48, a na razie te dolne ekipy z Europy wcale nie wymiatają, niejedna odpadnie i nie wejdzie nawet do 32. Niby wedlig rankingu FIFA, każda ekipa z UEFA powinna wejść do 32.

Większość pewnie wejdzie, no ale wcale nie ma tak że każdy z Europy odstaje. Z tych 16 co wygrały eliminacje, większość nie przekonuje mniej lub bardziej, nie ma demolacji na boisku.

Opublikowano
Teraz, Mani napisał(a):

Ej czy w Katarze były "hydration breaki" bo jakoś sobie nie przypominam.

Nie było. To amerykański wymysł by były dodatkowe przerwy wykorzystywane na reklamy.

Opublikowano

Na poprzednich turniejach takie przerwy były ale tylko na mecze gdzie temperatura miała być wysoka. Teraz sa niestety na wszystkich.

Opublikowano
4 minuty temu, Sep napisał(a):

Nie było. To amerykański wymysł by były dodatkowe przerwy wykorzystywane na reklamy.

W 1994 tez były. Katar byl o wiele chłodniejszy podczas mś.

Opublikowano

co mnie pokusiło na remis w typerku to nie wiem, chyba byłem naje%any, przecież szwecja to poziom naszych orłów

Opublikowano
6 minut temu, bartiz napisał(a):

co mnie pokusiło na remis w typerku to nie wiem, chyba byłem naje%any, przecież szwecja to poziom naszych orłów

Pewnie wygrana 5:1 z tunezja. Jak mnie.

Opublikowano

Wszyscy w każdym kraju pomstują na te przerwy, od Kloppa po ex-piłkarzy, kibice na stadionach buczą, ale imo populistycznie przesadzają.

• rok temu był Klubowy Mundial w USA i piłkarze powszechnie mówili o bardzo ciężkich warunkach. Niektórzy mówili o nieznośnych bólach. "To jest niemożliwe tak grać", mówił Marcos Llorente

• tak, w wielu miejscach jest i będzie w chuj gorąco, 30-40 stopni przy tej wilgotności powietrza to ciężka sprawa

• to najgorętszy Mundial w historii, ale i tak najgorsze jest połączenie z tą wilgotnością...

• kilka meczów było już granych w warunkach, które przekraczają wytyczne Związku Piłkarzy Fifpro i nie powinny według nich być grane.

• nie wszędzie jest taki upał, tak. Ale wiadomo, że uznaniowość i okazyjność utrudnia planowanie. Jasny plan: w każdym meczu będą przerwy po równo i tyle, pozwala dopracować organizację. Nie pierwszy raz coś jest organizowane regularnie, chociaż niby tylko czasami jest potrzebne

• TV może robić co chce z tymi przerwami, niektóre puszczają coś innego niż reklamy. Tak jak obraz w trakcie samej gry i powtórek jest różny w zależności od stacji.

Nie mówię że to dobre, ale ma powody. Jednym z nich jest to, żebyśmy my w Europie oglądali większość meczów, a nie mieli wszystkie jak śpimy.

Opublikowano

Holandia praktycznie 3 bramki strzeliła tak samo. Z gry Szwecja aż tak źle nie wyglądała i grała w piłkę z dogodnymi sytuacjami. Pierwszy mecz im w sumie nic nie dał, bo wrócili do punktu wyjścia i przed nimi ciężki bój z Japonią.

Zaraz zobaczymy co szwabsony pokażą z afrykańcami. Przeczuwam porażkę szwabów.

Opublikowano

WKS z linią ataku Diallo-Bonny-Diomande a za nimi Oulai, toż to średnia wieku 21 lat.

Wygrali mecz a trener zmienił sporo nazwisk w jedenastce, jaja ma, tyle wiem.

Ogólnie widzę że prawie każdy zawodnik urodził się w WKS. Bodaj dwóch z Francji. Widocznie tam nieźle podszedł poziom szkolenia, skoro mają tylu dobrych młodych piłkarzy urodzonych tam.

Opublikowano

No i elegancko. Jedziesz WKS ze szwabami banderas