Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Trzecie miejsce ma racje bytu? Potem sa jakies baraze czy cos? Szczerze ten turniej jest taki dziwny, ze nie mam pojecia jak to po fazie grupowej wyglada.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 4 minuty temu, Mejm napisał(a):Trzecie miejsce ma racje bytu? Potem sa jakies baraze czy cos? Szczerze ten turniej jest taki dziwny, ze nie mam pojecia jak to po fazie grupowej wyglada.Wychodzi 2 najlepsze drużyny z grupy i 8 reprezentacji z trzecich miejsc. Łącznie 32 drużyny w następnej fazie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ależ Kanada oszukała wszystkich że jest normalną pełnosprawną drużyną.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Teraz, Mejm napisał(a):Poje.bane.Nom, a o wyjsciu z 3 miejsc decyduje.1.Liczba zdobytych punktów.2. Bilans bramkowy - różnica między golami strzelonymi a straconymi3. Liczba strzelonych goli4. Klasyfikacja Fair Play - mniejsza liczba punktów karnych za żółte i czerwone kartki5. Aktualny ranking FIFA
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Lepiej przywołaj zasady rozlokowania drużyn z 3. miejsc w drabince. Możesz też wspomnieć o tym, że niektórzy zwycięzcy grup grają z drużynami z 3. miejsc, ale niektórzy z drużynami z 2. miejsc, a w innych meczach 2. miejsca między sobą Przecież zderzacz hadronów tego nie ogarnie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Czyli rozlozenie druzyn w typerku po fazie grupowej bedzie robione manualnie
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Z racji tej powyższej listy tiebreakerów - mającej inną kolejność niż ta w grupie - dodajmy, że hipotetycznie, ekipa może zająć 4. miejsce w grupie i mieć taki bilans, że awansowałaby z 3. miejsca, podczas gdy ekipa nad nią w grupie nie awansuje bo ma według takich tiebreakerów gorszy wynik.
Opublikowano 7 minut temu7 min Jak I wałek z tym varem, ale coś mi się wydaje że na jednej bramce się nie skończy