Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 ładne brameczki. Proszę już taki wynik zostawić na modlę typerka.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dokładnie. Jebany. Niestety w tej edycji dane mi będą miejsca 30-39 w typerku.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dobra dawać tych napierdalaczy z Francji na odrutkę po tym słabym meczu.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Kanada nie była zła generalnie ale ci napastnicy luja grali - David, Larin. No i brak Alphonso. Idę spać i obudzę się w nowym, lepszym świecie. Świecie bez reprezentacji Francji w Mundialu 2026. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez ciwa22
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 0-3 to nie jest za bardzo wynik, ktory odpowiada przebiegowi meczu Maroko tak naprawde wg mnie zagralo slaby mecz.Szkoda, ze Kanada nie strzelila pierwsza
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nie wiem czy Lwy Atlasu odpoczywały/taki był plan, cofnęli się na początku bo gospodarz, czy po prostu słabizna.