Opublikowano 30 maja30 maj Dwa meczyki zrobione i pierwszy boss zaliczony, gra się fajnie jak to w Elden-a problem jest taki że nawalili tyle ikonek na mapie że ciężko mi obecnie coś ogarnąć. Ale kwestia czasu i mapa będzie ogarnięta, ogólnie nic specjalnego ale tego się spodziewałem od taki extra mode do podstawki by po skończeniu gry mieć co robić. Mimo że gra ma potencjał rozwojowy, nowe mapy,bossowie czy bohaterowie to wydaje mi się że nie będą tego tak mocno wspierać.
Opublikowano 30 maja30 maj No u mnie już drugi boss miazga, mimo posiadania epickich złotych itemów to załatwił nas z 50% życia. Jest ciężko ale tak ma być i jak jeszcze rozgrywka PVE jest spoko tak przeraża mnie wizja PVPVE tego potworka na switcha 2.
Opublikowano 30 maja30 maj 7 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):Tą grę robili juniorzy, podobnie jak to coś na Switcha 2. W sumie to dobrze, że Miyazaki nie ma czasu na takie pierdoły, jak te coopowe twory.To gówno na s2 robi sam Miyazaki. Studio zjadło własny ogon.
Opublikowano 30 maja30 maj 3 i 4 boss to jest żart, latają po całej arenie i najlepiej byłoby grać 3x łucznikiem, imo trochę się zawiodłem na ich designie
Opublikowano 31 maja31 maj 13 godzin temu, Rotevil napisał(a):3 i 4 boss to jest żart, latają po całej arenie i najlepiej byłoby grać 3x łucznikiem, imo trochę się zawiodłem na ich designieChodzi o tego motyla i te jaszczurkę czy co to jest? Wydaje mi się że można bić tylko jednego i tak w pewnym momencie się scalają w jednego.
Opublikowano 1 czerwca1 cze Ostatni boss pyknięty za drugim razem, świetny jest, ale z całej gry ten koziolud Libra jest najcięższy. Dobrze się bawiłem, choć później już wkrada się lekka monotonia na początku, jak już ogarniasz gdzie biegać i kosisz początkowych bossów z zamkniętymi oczami. Przydałby się też jakiś tryb NG+ lub coś podobnego, tryb solo wymaga też poprawek w balansie. To szybkie bieganie i wspinanie się powinno być w podstawowym Eldenie, szkoda, że tego nie ma, szybciej by się eksplorowało. Teraz zostało mi już robienie questów wszystkich postaci, fajne to nawet jest, historia najeźdźcy mi się najbardziej podoba, tu macie go w gigachadowej formie:Chyba najlepszy do grania z randomami, sporo hp, jego umiejętność kloc ratuje kompanów i odwet dobrze się sprawdza na bossów Edytowane 1 czerwca1 cze przez Rotevil
Opublikowano wtorek o 10:585 dni No giereczka trochę heroina, nawet jak trafię na ekipę podwyższonego ryzyka co nie wie co ma robić dostając w dupsko wyłączam grę po to by zaraz włączyć ją spowrotem. Obecnie 4 pierwsze bossy położone i w sumie mając zgraną nawet średnią ekipę dałoby radę zrobić wszystko na raz, wystarczy dobrze dobierać bossów na mapie bo są strasznie nierówne. Jakiegoś olbrzyma czy też 3 rycerzy pokonamy w parę sekund natomiast randomy biją wszystko co idzie i tak trafiając na jakiegoś smoka lepiej uciekać bo szkoda czasu na niego. Czekam aż jeszcze trochę poprawią solo i postaram się przelecieć całą samemu.
Opublikowano wtorek o 17:565 dni W dniu 1.06.2025 o 02:38, Rotevil napisał(a):Ostatni boss pyknięty za drugim razem, świetny jest, ale z całej gry ten koziolud Libra jest najcięższy. Dobrze się bawiłem, choć później już wkrada się lekka monotonia na początku, jak już ogarniasz gdzie biegać i kosisz początkowych bossów z zamkniętymi oczami. Przydałby się też jakiś tryb NG+ lub coś podobnego, tryb solo wymaga też poprawek w balansie. To szybkie bieganie i wspinanie się powinno być w podstawowym Eldenie, szkoda, że tego nie ma, szybciej by się eksplorowało. Teraz zostało mi już robienie questów wszystkich postaci, fajne to nawet jest, historia najeźdźcy mi się najbardziej podoba, tu macie go w gigachadowej formie:Chyba najlepszy do grania z randomami, sporo hp, jego umiejętność kloc ratuje kompanów i odwet dobrze się sprawdza na bossów Nie mam siły na ustawki obecnie, jak szło Ci z randomami wszystko ogarnąłeś?
Opublikowano wtorek o 18:195 dni Tak, wszystkich finałowych bossów zrobiłem z randomami, nie ma tragedii, większość, to ludzie, którzy mają ograną podstawkę eldena, widać to po ich ruchach i znajomości ataków przeciwników, obecnie wszedł patch poprawiający grę solo i jest już łatwiej, dwóch już zrobiłem Wylderem, łucznik jest też dobrą klasą do tego trybu, polecam