Skocz do zawartości

Stranger Than Heaven

Featured Replies

Opublikowano

Bezpiecznie zakładam że to gra yakuzo podobna, najwyżej się przeniesie xD 

Dla mnie petarda, obok okemi 2 chyba największe zaskoczenie i jaranko. Jedynie graficzka mega biedna nawet na yakuzowym podwórku

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 914
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

To będzie chyba samo mordobicie, taka chodzonka, a nie gra fabularna RPG, jak Yakuzy, ale i tak spoko to wygląda:). 

Opublikowano

Fajny klimacik epoki taisho. Mało tego w grach więc to już na plus. No i gierka od RGG więc na solidny poziom co najmniej można liczyć.

Bym zapomniał nie widać turówki to na plus. Może to będzie taki zamiennik Judgment w innym okresie czasu.

Opublikowano
  • Autor

No ta bitka też wygląda super, kojarzy mi się ze sleeping dogs xD

Opublikowano

Dopiero teraz obejrzałem ten trailer. No wygląda zarąbiście :obama:.  Inna epoka, fajna walka. 

O grafikę się nie martwię, pewnie jeszcze dużo czasu zanim to wyjdzie.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Klimat wygląda zajebiście, w dodatku rzecz wygląda przynajmniej pod kątem systemu walki inaczej, niż reskin Yakuzy - bo reszta elementów może dla mnie zostać po staremu.

Opublikowano
  • Autor

Fantastycznie się to prezentuje. Mój friendship z yakuzą się kończy i przechodzi na to s159

Opublikowano

Czyżby wreszcie poszli w możliwość dobijania przeciwników? Jeśli tak, to świetnie. Jakiś powiew świeżości w grach od RGG.

Opublikowano

No coś nowego wreszcie, jedna z najbardziej oczekiwanych gier dla mnie, to studio dowozi jak zwykle.

Opublikowano

Ten pierwszy zwiastun zrobił na mnie lepsze wrażenie, może dla tego ze były pokazane krwawe wykończenia wrogów.

Ten wczorajszy trochę w innym tonie.

Ale to gra od ojców Yakuzy więc wiadomo że będzie dobrze. Jaranko.

Opublikowano
  • Autor

Wygląda bardziej filmowo w gameplayu, no jaranko niesamowite bo jrpgowa yakuza średnio mi podeszła a tutaj nie dość że wygląda to świeżo to jeszcze ten setting banderas top gier na które obecnie czekam