Opublikowano 13 grudnia 20241 r Bezpiecznie zakładam że to gra yakuzo podobna, najwyżej się przeniesie xD Dla mnie petarda, obok okemi 2 chyba największe zaskoczenie i jaranko. Jedynie graficzka mega biedna nawet na yakuzowym podwórku
Opublikowano 13 grudnia 20241 r To będzie chyba samo mordobicie, taka chodzonka, a nie gra fabularna RPG, jak Yakuzy, ale i tak spoko to wygląda:).
Opublikowano 13 grudnia 20241 r Fajny klimacik epoki taisho. Mało tego w grach więc to już na plus. No i gierka od RGG więc na solidny poziom co najmniej można liczyć. Bym zapomniał nie widać turówki to na plus. Może to będzie taki zamiennik Judgment w innym okresie czasu.
Opublikowano 14 grudnia 20241 r Na 99% bedzie to reskin yakuzy z normalna bitka, ale przez setting wyglada swiezo
Opublikowano 14 grudnia 20241 r Autor No ta bitka też wygląda super, kojarzy mi się ze sleeping dogs xD
Opublikowano 14 grudnia 20241 r Dopiero teraz obejrzałem ten trailer. No wygląda zarąbiście . Inna epoka, fajna walka. O grafikę się nie martwię, pewnie jeszcze dużo czasu zanim to wyjdzie.
Opublikowano 6 czerwca6 cze Klimat wygląda zajebiście, w dodatku rzecz wygląda przynajmniej pod kątem systemu walki inaczej, niż reskin Yakuzy - bo reszta elementów może dla mnie zostać po staremu.
Opublikowano 7 czerwca7 cze Autor Fantastycznie się to prezentuje. Mój friendship z yakuzą się kończy i przechodzi na to
Opublikowano 7 czerwca7 cze Czyżby wreszcie poszli w możliwość dobijania przeciwników? Jeśli tak, to świetnie. Jakiś powiew świeżości w grach od RGG.
Opublikowano 7 czerwca7 cze No coś nowego wreszcie, jedna z najbardziej oczekiwanych gier dla mnie, to studio dowozi jak zwykle.
Opublikowano 7 czerwca7 cze Ten pierwszy zwiastun zrobił na mnie lepsze wrażenie, może dla tego ze były pokazane krwawe wykończenia wrogów.Ten wczorajszy trochę w innym tonie.Ale to gra od ojców Yakuzy więc wiadomo że będzie dobrze. Jaranko.
Opublikowano 7 czerwca7 cze Autor Wygląda bardziej filmowo w gameplayu, no jaranko niesamowite bo jrpgowa yakuza średnio mi podeszła a tutaj nie dość że wygląda to świeżo to jeszcze ten setting top gier na które obecnie czekam
Opublikowano 12 czerwca12 cze Co tu dozo gadac gra day 1 z potencjalnym urlopem xDJak wyjdzie koncem lutego jak RE9 to zgadnijcie w co gral bede xD
Opublikowano 29 sierpnia29 sie W dniu 28.08.2025 o 19:10, Rozi napisał(a):Direct roku się szykuje:Kiwami 3 + Judgment 3 + Stranger.
Opublikowano 17 września17 wrz Kiwami 3 będzie + pewnie StrangerNitterZ64 (Comms Open) (@Z64Gaming)MENTION OF KIWAMI 3 SPOTTED ON RGG SITE, they seem to have removed it as of now though (source: @wiredluma )
Opublikowano 24 września24 wrz Teraz, Pupcio napisał(a):Liczyłem w końcu na jakiś normalny dłuższy gameplay Dzisiaj SoP, zaraz TGS, może coś wpadnie na deser.