Opublikowano niedziela o 01:024 dni Mnie się bardzo podoba, po tym gameplayu mocno się podjarałem na tą grę. Oby rzeczywiście dowieźli wątek fabularny, bo to chyba najważniejsze w tej grze.
Opublikowano niedziela o 06:234 dni Wygląda mniej więcej tak jak oczekiwałem - jedyne co mi się nie podoba, to zatrzymanie gry i okno na cały ekran, gdy wybiera się aktywnego skilla do zaatakowania przeciwnika, wydaje się to być wybiajajce z rytmu pryz grze o dosyć zręcznościowej walce (parry i ataki kierunkowe).
Opublikowano niedziela o 08:494 dni Grafika widać że do dopracowania ale sam pomysł i gameplay wydaje sie zajebisty, czekam 😎
Opublikowano niedziela o 12:154 dni Gra o wampirach i to jeszcze z klimatem wiedzminowym, super. Ludzie proszą w komentarzach o zmianę kamery, za czym oczywiście jestem, jednak obecna kamera bardzo przypomina Wieśka 1, czasami aż do bólu. System walki wiedźmin to 2/3, szczególnie z zatrzymaniem czasu i rzucaniem „zaklęć”. Widać starą ekipę, która faktycznie robiła całą trylogię.Bardzo fajnie się to prezentuje, czekam do premiery.