Opublikowano środa o 12:255 dni W dniu 7.06.2026 o 14:03, Czokosz napisał(a):Piękny jest ten steelbook.Dzisiaj robiłem trochę zakupów i zrobiłem preorder, ale jednak na PC steelbook, szukałem chwilę info, czy będzie 60 na PS5 Pro przynajmniej, ale nie ma info, a wymagania na PC dosyć wysokie, więc może być różnie, wiadomo jak polskie gry mają problem z wydaniami na konsole, co widać na przykładzie Gothica (wiem, że to nie polska, ale dla Polaków :D).
Opublikowano środa o 12:325 dni Steel bardzo ładny, też nie wiem czy gdzieś tego nie klepnąć jakby później miały być zwykłe pudełka tylko.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Dzisiaj czytałem w CDA, że obecnie pracuje nad grą 160 osób, dokładnie tyle ile kończyło przy W3, ekipa ma ludzi z CDP (W2/W3, Cyber) jest i ktoś z Capcom i Rockstar Games.Wątek główny 50-70h i 30 dni w grze, z tym, że tutaj wiadomo od początku wszystko będzie główne i wszystko będzie poboczne, jak to w RPG bywa liczy się bardzo jakie będą konsekwencje wyborów.Btw od optymalizacji na poszczególne platformy mają osobny zespół, zewnętrzną firmę, czy taki zabieg będzie na plus, myślą, że tak, bo mają w kontakcie wytyczne jak to ma działać.Twórcy zarzekają się, że gra nie jest AAA, ale czy dzisiaj to jeszcze mówi o czymś dobrym, szczególnie dla RPG to raczej nie bardzo.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Pisałem to stronę temu, ale nie wierzę że ta liczba może odnosić się do Wiedźmina 3. Może na jakimś etapie, wiadomo że są różne etapy. CDPR miał ok. 250 pracowników, a ponadto liczba osób z outsourcingu w creditsach Wiedźmina 3 to okolice tysiąca.