Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 36 minut temu, messer33 napisał(a):Machanie mieczykiem niestety też podobnie.Nie no machanie mieczykiem to jest zupełnie inne. Coś mi się kojarzy, że w starszym filmie pokazywali system walki i bardziej przypominał ten z kcd.
Opublikowano 46 minut temu46 min No w sensie że dla mnie tak samo drewniane z wyglądu jak to z Wieśka. Ale starczy żeby było znośne bo nie walka się ta gra będzie bronić.
Opublikowano 33 minuty temu33 min Wygląda średnio, no ale wiadomo, tutaj chodzi o fabułę, dialogi, postacie i kto wie, może jakieś bardziej złożone podejście do DECYZJI i KONSEKWENCJI, bo wygląda to jakby mocno na to stawiali.
Opublikowano 21 minut temu21 min 11 minut temu, Dahaka napisał(a):Wygląda średnio, no ale wiadomo, tutaj chodzi o fabułę, dialogi, postacie i kto wie, może jakieś bardziej złożone podejście do DECYZJI i KONSEKWENCJI, bo wygląda to jakby mocno na to stawiali.Podobno będzie można ukończyć grę bez sukcesu w żadnym queście xD.
Opublikowano 19 minut temu19 min Te czasówki mnie tylko niepokoją, nienawidzę czegoś takiego w grach.