Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PC Extreme

Featured Replies

• Odpowiedzi 362
  • Wyświetleń 29,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No to lecimy... Wysyłka zajmie standardowo ze 4-5 dni, na tę chwilę z Allegro 1450 paczek i jeszcze 385 sklep. Do usłyszenia koło środy    

• Ken Adams
    Ken Adams

Od wczoraj zastanawiam sie nad wyborem okladki PC Extreme i nie umiem, pomyslalem "a moze niech zycie napisze scenariusz a ja sie dostosuje?!!!??!" Napisalem, w ramach treningu, strone, ktora pom

• Dobry! Update, bo dawno nie było - +1600 egz. wpadło, a z istotnych informacji dorzuciliśmy 8 stron, a i tak ze wszystkim ciężko się upchnąć   1. wersja limitowana - 400 egz. 2. Duke Nukem - 25

Opublikowano

Dzięki za linki! Na pewno przeczytam.

Co do wywiadu, szczere mówiąc to z chęcią bym poczytał opinii Martineza. Szybkie wyszukiwanie pokazuje, że był związany z 11bits. Więc wciąż pewnie ma trochę do powiedzenia na temat gier. Ale też z perspektywy czasu człowiek inaczej patrzy na pewne sprawy i nabiera dystansu. Dlatego myślę, że nowe wywiady mógłby by być naprawdę ciekawe.

Opublikowano

Ja bym chętnie poczytał historię pisma cd-action. Od 1996 po czasy lgbt :)

Pisałem do smugglera i nic nie odpisal. O bajtku secret service, gamblerze i innych bylo juz w PE, Retro czy CD-A.

Opublikowano

Na pewno Marek Czajor z zapachu papieru opracuje historię CD Action. To jedyny taki zapaleniec i kronikarz prasy growej w Polsce.

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Ukukuki napisał(a):

Są już dane jak PC Extreme sprzedaje się w empikach? Widziałem ,że u mnie już nie ma.

To powinni uzupełnić, bo dostali z zapasem. Idzie całkiem OK, po miesiącu było z 700 egz., docelowo sprzedaż na 3 miesiące z ewentualną opcją przedłużenia.

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

PC Extreme wróciło do sprzedaży online, chociaż zakładam, że forumowicze już kto miał kupić to kupił :)

Teraz zwroty do przejrzenia i może jeszcze wleci Empik w jakiejś mniejsze liczbie sztuk, ale póki co priorytetowo sklep i Allegro.

IMG_5440.JPEG

Opublikowano

Kurde, a ja muszę czekać na PC i SNES jeszcze miesiąc, aż do premiery Xbox Extreme. Niby mam już wersję pdf ale to nie to samo i nie chce za dużo przeczytać odbierając sobie przyjemność z późniejszej konsumpcji wersji papierowej.

Opublikowano
2 godziny temu, Czoperrr napisał(a):

odbierając sobie przyjemność z późniejszej konsumpcji wersji papierowej.

I tego zapachu! Przy bezwonnym PDFie brakuje „tego czegoś”