Skocz do zawartości

PC Extreme

Featured Replies

• Odpowiedzi 356
  • Wyświetleń 25,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No to lecimy... Wysyłka zajmie standardowo ze 4-5 dni, na tę chwilę z Allegro 1450 paczek i jeszcze 385 sklep. Do usłyszenia koło środy    

• Ken Adams
    Ken Adams

Od wczoraj zastanawiam sie nad wyborem okladki PC Extreme i nie umiem, pomyslalem "a moze niech zycie napisze scenariusz a ja sie dostosuje?!!!??!" Napisalem, w ramach treningu, strone, ktora pom

• Dobry! Update, bo dawno nie było - +1600 egz. wpadło, a z istotnych informacji dorzuciliśmy 8 stron, a i tak ze wszystkim ciężko się upchnąć   1. wersja limitowana - 400 egz. 2. Duke Nukem - 25

Opublikowano

Dzięki za linki! Na pewno przeczytam.

Co do wywiadu, szczere mówiąc to z chęcią bym poczytał opinii Martineza. Szybkie wyszukiwanie pokazuje, że był związany z 11bits. Więc wciąż pewnie ma trochę do powiedzenia na temat gier. Ale też z perspektywy czasu człowiek inaczej patrzy na pewne sprawy i nabiera dystansu. Dlatego myślę, że nowe wywiady mógłby by być naprawdę ciekawe.

Opublikowano

Ja bym chętnie poczytał historię pisma cd-action. Od 1996 po czasy lgbt :)

Pisałem do smugglera i nic nie odpisal. O bajtku secret service, gamblerze i innych bylo juz w PE, Retro czy CD-A.

Opublikowano

Na pewno Marek Czajor z zapachu papieru opracuje historię CD Action. To jedyny taki zapaleniec i kronikarz prasy growej w Polsce.

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Ukukuki napisał(a):

Są już dane jak PC Extreme sprzedaje się w empikach? Widziałem ,że u mnie już nie ma.

To powinni uzupełnić, bo dostali z zapasem. Idzie całkiem OK, po miesiącu było z 700 egz., docelowo sprzedaż na 3 miesiące z ewentualną opcją przedłużenia.