Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ninja Gaiden 4 -- Platinum Games

Featured Replies

Opublikowano

W głowie mu się nie kręci ? :D Ale siekane będzie.

• Odpowiedzi 194
  • Wyświetleń 13,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wukongowi i RoR bliżej imo do Soulsów, bo ten pieprzony pasek staminy psuje mi obraz slashera. Grając w slashera to ja chcę linkować kombosy i robić cancele a nie patrzeć czy paseczek łaskawie pozwoli

• Gorzej jak w NG3 RE nie będzie - właśnie ogrywam i o ile SOB to ciekawa mechanika tak - brak esencji jest dla mnie nie do zaakceptowania na szczęście NG4 będzie posiadacz tą mechanikę. Jestem pewien,

• Dokładnie. Dzieci za rok sobie pograją w tego Łolwerinka z trzema combosami na krzyż i cinematic experience, dorośli za miesiąc będę łamać sobie palce przy prawdziwym slasherze.

Opublikowano

Gameplay topik, ale lokacje Yakumo ma obrzydliwe sick biało, zbyt jasno i strasznie sterylnie.

Opublikowano

To jest 11 chapter pierwszy raz widzieliśmy go na gamescom.

Zaraz TGS - na pewno zobaczymy coś nowego, liczę w końcu na Hayabuse w Japońskich klimatach(wioska mile widziana)

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Jakie bronie Ryu ma dostać w DLC - waszym zdaniem?!

Obstawiam:

• vigoorain flail (nunczako)

• falcons talons (pazury)

• dabilarho

• eclipse scythe (kosa)

Jak dadzą to raczej coś co nie będzie się powielać - więc:

Lunar, podwójne katany raczej odpadają tonfy bym chciał ale też może ich zabraknąć

Opublikowano

Wybornie się to prezentuje. Polecam wszystkim tym którzy pisali wczoraj, że Wolverine jest taki br00talny i w ogóle nie dla dzieciaków. dynia

Tutaj jest prawdziwy slasher z krwi i kości a nie akcyjniak dla targetu Fortine’a.

Opublikowano

Dokładnie. Dzieci za rok sobie pograją w tego Łolwerinka z trzema combosami na krzyż i cinematic experience, dorośli za miesiąc będę łamać sobie palce przy prawdziwym slasherze.

Opublikowano
9 minut temu, Josh napisał(a):

Dzieci za rok sobie pograją w tego Łolwerinka z trzema combosami na krzyż

Może będą trzy comobsy na krzyż, ale za to Insomniac dorzuci jakieś ciekawe aktywności poboczne do platynki w postaci robienia fotek kultowych miejsc/zbierania flag społeczności lpg/niszczenia po raz 1000 wrogich baz/szukania skrytek X-menów.

No i na motorku się pojeżdzi.

Opublikowano

Trudność platyny można już w ciemno strzelać, że będzie 9 albo nawet 10/10.

Opublikowano

Ale podobno "nie ma w co grać", bo duże gry dla hardkorowców się nie sprzedają i wszyscy siedzą przy Fortnite :(

Opublikowano
15 minut temu, Josh napisał(a):

Ale podobno "nie ma w co grać", bo duże gry dla hardkorowców się nie sprzedają i wszyscy siedzą przy Fortnite :(

Well Yes, But Actually No - Meming Wiki

Ten rok jest ewenementem i sprawia pozorne wrażenie, że mamy el Dorado. Nie zmienia to jednak faktu, że w ostatnich latach bywało od tak se aż do słabo i z racji tego jak długo gry się produkuje i na jakich silnikach powstają sprawia, że takie złoty strzały statystycznie wystąpić muszą, ale będą zdarzały się coraz dalej od siebie. Tzn. chciałbym żeby było inaczej, ale zbyt wiele studiów widziałem które z legend stają się gównem abym nie był sceptykiem.

Opublikowano

Trochę nowych lokacji w końcu, a także więcej Ryu w akcji, potwierdziło się wind ninpo (moje ulubione z NG2)

Edytowane przez Soul

Opublikowano
4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Well Yes, But Actually No - Meming Wiki

Ten rok jest ewenementem i sprawia pozorne wrażenie, że mamy el Dorado. Nie zmienia to jednak faktu, że w ostatnich latach bywało od tak se aż do słabo i z racji tego jak długo gry się produkuje i na jakich silnikach powstają sprawia, że takie złoty strzały statystycznie wystąpić muszą, ale będą zdarzały się coraz dalej od siebie. Tzn. chciałbym żeby było inaczej, ale zbyt wiele studiów widziałem które z legend stają się gównem abym nie był sceptykiem.

Jako gracz tak samo nałogowo szarpiący w indyki, AA, jak i blockbustery (w zasadzie z każdego gatunku) to średnio się z tym zgodzę. Jasne, to nie są lata 1997-2005, kiedy co miesiąc wychodziło po kilka totalnych hitów i człowiek nie wiedział za co się zabrać najpierw, po drodze wielu uznanych deweloperów zaliczyło kontakt z samym dnem (Ubisoft, Blizzard, Konami - które dopiero teraz zaczyna się dźwigać na równe nogi), ale i tak dawno już nie miałem takiego roku, żeby była jakaś straszna bieda, a konsola przymierała z głodu. Najgorszy był według mnie 2022, na forum o GOTY otarły się wtedy takie gry jak Ragnarok czy drugi Horizon ( dynia ) co już samo w sobie mówi o poziomie tego roku w Giereczkowie, ale tak to zawsze było w co grać, jak nie w AAA, to chociaż w gry niezależne, których wychodzi masa i przecież poziomem potrafią dorównać, a czasem nawet przebić wielomilionowe produkcje (Hades, Hollow Knight, Cuphead, Disco Elysium, Chained Echoes, Blasphemous, Sifu, Dusk itp itd etc).

Opublikowano

Kwadratowa arena za kwadratową areną i elegancko xD Będzie ciachane.