Opublikowano 18 września18 wrz Gameplay topik, ale lokacje Yakumo ma obrzydliwe biało, zbyt jasno i strasznie sterylnie.
Opublikowano 18 września18 wrz To jest 11 chapter pierwszy raz widzieliśmy go na gamescom.Zaraz TGS - na pewno zobaczymy coś nowego, liczę w końcu na Hayabuse w Japońskich klimatach(wioska mile widziana) Edytowane 18 września18 wrz przez Soul
Opublikowano 21 września21 wrz Jakie bronie Ryu ma dostać w DLC - waszym zdaniem?!Obstawiam:vigoorain flail (nunczako)falcons talons (pazury)dabilarho eclipse scythe (kosa)Jak dadzą to raczej coś co nie będzie się powielać - więc:Lunar, podwójne katany raczej odpadają tonfy bym chciał ale też może ich zabraknąć
Opublikowano 25 września25 wrz Wybornie się to prezentuje. Polecam wszystkim tym którzy pisali wczoraj, że Wolverine jest taki br00talny i w ogóle nie dla dzieciaków. Tutaj jest prawdziwy slasher z krwi i kości a nie akcyjniak dla targetu Fortine’a.
Opublikowano 25 września25 wrz Dokładnie. Dzieci za rok sobie pograją w tego Łolwerinka z trzema combosami na krzyż i cinematic experience, dorośli za miesiąc będę łamać sobie palce przy prawdziwym slasherze.
Opublikowano 25 września25 wrz 9 minut temu, Josh napisał(a):Dzieci za rok sobie pograją w tego Łolwerinka z trzema combosami na krzyżMoże będą trzy comobsy na krzyż, ale za to Insomniac dorzuci jakieś ciekawe aktywności poboczne do platynki w postaci robienia fotek kultowych miejsc/zbierania flag społeczności lpg/niszczenia po raz 1000 wrogich baz/szukania skrytek X-menów. No i na motorku się pojeżdzi.
Opublikowano 27 września27 wrz Trudność platyny można już w ciemno strzelać, że będzie 9 albo nawet 10/10.
Opublikowano 27 września27 wrz Wciąż nie mogę objąć umysłem jaki srogi jest ten rok pod względem gierek. Nie wiem co musiałoby ukazać się w następnym aby zatrzęsło gierecakowem jak w 2025.
Opublikowano 27 września27 wrz Ale podobno "nie ma w co grać", bo duże gry dla hardkorowców się nie sprzedają i wszyscy siedzą przy Fortnite :(
Opublikowano 27 września27 wrz 15 minut temu, Josh napisał(a):Ale podobno "nie ma w co grać", bo duże gry dla hardkorowców się nie sprzedają i wszyscy siedzą przy Fortnite :(Ten rok jest ewenementem i sprawia pozorne wrażenie, że mamy el Dorado. Nie zmienia to jednak faktu, że w ostatnich latach bywało od tak se aż do słabo i z racji tego jak długo gry się produkuje i na jakich silnikach powstają sprawia, że takie złoty strzały statystycznie wystąpić muszą, ale będą zdarzały się coraz dalej od siebie. Tzn. chciałbym żeby było inaczej, ale zbyt wiele studiów widziałem które z legend stają się gównem abym nie był sceptykiem.
Opublikowano 27 września27 wrz Trochę nowych lokacji w końcu, a także więcej Ryu w akcji, potwierdziło się wind ninpo (moje ulubione z NG2) Edytowane 27 września27 wrz przez Soul
Opublikowano 27 września27 wrz 4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):Ten rok jest ewenementem i sprawia pozorne wrażenie, że mamy el Dorado. Nie zmienia to jednak faktu, że w ostatnich latach bywało od tak se aż do słabo i z racji tego jak długo gry się produkuje i na jakich silnikach powstają sprawia, że takie złoty strzały statystycznie wystąpić muszą, ale będą zdarzały się coraz dalej od siebie. Tzn. chciałbym żeby było inaczej, ale zbyt wiele studiów widziałem które z legend stają się gównem abym nie był sceptykiem.Jako gracz tak samo nałogowo szarpiący w indyki, AA, jak i blockbustery (w zasadzie z każdego gatunku) to średnio się z tym zgodzę. Jasne, to nie są lata 1997-2005, kiedy co miesiąc wychodziło po kilka totalnych hitów i człowiek nie wiedział za co się zabrać najpierw, po drodze wielu uznanych deweloperów zaliczyło kontakt z samym dnem (Ubisoft, Blizzard, Konami - które dopiero teraz zaczyna się dźwigać na równe nogi), ale i tak dawno już nie miałem takiego roku, żeby była jakaś straszna bieda, a konsola przymierała z głodu. Najgorszy był według mnie 2022, na forum o GOTY otarły się wtedy takie gry jak Ragnarok czy drugi Horizon ( ) co już samo w sobie mówi o poziomie tego roku w Giereczkowie, ale tak to zawsze było w co grać, jak nie w AAA, to chociaż w gry niezależne, których wychodzi masa i przecież poziomem potrafią dorównać, a czasem nawet przebić wielomilionowe produkcje (Hades, Hollow Knight, Cuphead, Disco Elysium, Chained Echoes, Blasphemous, Sifu, Dusk itp itd etc).
Opublikowano 3 października3 paź Co będzie w DLC - plus jest szansa, że Ryu faktycznie w podstawce ma więcej jak jedną broń.Official Information regarding the TWO MASTERS DLC that is releasing after the launch of the game in early 2026 which includes~New Weapons ~New Story that takes place after the story ~Post-Game challenges that differ from the Ninja Trials~And More
Opublikowano 4 października4 paź Nie oglądam, jeszcze trzy tygodnie i sam sobie sprawdzę. Te marketingowe pitu pitu wsadzam między bajki.
Opublikowano 4 października4 paź Nawet mniej jak 3 Wiadomo jakie poziomy trudności będą dostępne na starcie?
Opublikowano 4 października4 paź Hero (easy), normal, hard. Master Ninja ma się odblokować po jednorazowym przejściu gry na obojętnie jakim poziomie trudności. Edytowane 4 października4 paź przez Josh