Opublikowano 8 października8 paź Preload na klocach dostępny, nieco ponad 37GB. Jeszcze niecałe dwa tygodnie i wjeżdżamy w to
Opublikowano 8 października8 paź No kto by pomyślał, że już za niecałe 2 tygodnie będziemy pizgać Izuna Dropy w 4 części NG
Opublikowano 8 października8 paź To my wszyscy 21 października. I to dopiero grając na poziomie normalna hardna Master ninja
Opublikowano 8 października8 paź Ja już mam urlop nagrany, żona wie, że to moje święto, siedzę zamknięty w pokoju i napie#### :D
Opublikowano piątek o 14:275 dni Bardzo fajny BLOG - o tym jak będzie wyglądać UI - jest parę nowych ujęć.PlatinumGames Official Blog[Dev Blog] NINJA GAIDEN 4 : UI Design - PlatinumGames Off...My name is Tomoyuki Kondo and I was the Lead UI Artist on NINJA GAIDEN 4. Today I would like to share some beh […]
Opublikowano piątek o 15:015 dni O porady jak powienien wyglądać UI to do Atlusa, albo do Neobardsów od SHf, bo ta brzydka cyberkupa nie jest zbyt fajna xd
Opublikowano piątek o 19:055 dni Mamy co mamy mi akurat ten UI nie przeszkadza i potwierdza, że gra jest właśnie w takich klimatach utrzymana - Cp2077 mi siadł więc jest OK Edytowane piątek o 19:055 dni przez Soul
Opublikowano sobota o 21:334 dni Mam nadzieję, że jesteście gotowi na cierpienie PowerPyxNinja Gaiden 4 Trophy List RevealedNinja Gaiden 4 Trophy List Revealed (Achievement List). Check out all 45 trophies & achievements for Ninja Gaiden 4.W sumie nie brzmi AŻ TAK źle. Najtrudniejsze trofiki to skończenie Master Ninja (nie ma nic o robieniu misji na ocenę SSSSSSS no damage with foots and blindfolded) oraz trybu z wyzwaniami, ale ile ich będzie i jak trudne się okażą, to się dopiero przekonamy. O ile nie wyskoczą z jakimś dziwnym gównem to pewnie platynka 7/10, może 8/10 jeżeli chodzi o trudność.
Opublikowano niedziela o 09:353 dni W sieci ptaszki ćwierkają, że już niektórzy pudełkowcy złodzieje grają.
Opublikowano niedziela o 11:303 dni Jeszcze trochę i będą się dorywać do tych pudełek pół roku przed premierą
Opublikowano niedziela o 11:313 dni Elegancko, early access za cenę pudła i jeszcze można puścić dalej. O taki gaming walczyłem.
Opublikowano niedziela o 14:303 dni Panie chinol, jak już taką manianę odpierdalacie to weźcie dajcie premierę dla wszystkich wcześniej i elo spoiler nie z gry, ale taki tam spoiler, ale na 100% nie z gryTAK JESTEM ZAZDROSNY, ŻÓŁTKI PIERDOLONE FARCIARZE KURWA JEGO MAĆ
Opublikowano niedziela o 14:513 dni Ale sieka. My jeszcze do następnego wtorku ta ? To beton ban na YT i Twitter xd
Opublikowano niedziela o 15:023 dni Ta. Jeśli te wycieki i fakapy utrzymają dotychczasowe tempo to za chwilę zobaczymy, że ktoś gra w niezapowiedzianą i nigdzie nie ogłoszoną wersję na Switcha 2 na miesiąc przed premierą
Opublikowano niedziela o 15:423 dni Pewnie tak i od jutra zacznie się powtórka z fapańska jak w temacie Silent Hill f
Opublikowano niedziela o 18:413 dni To jak w każdej części w zasadzie z tymi bossami. W jedynce na przykład ten yeti, ośmiornica i jeszcze coś się powtarzało.
Opublikowano niedziela o 18:573 dni Spoilery mi niestraszne, jeszcze nigdy nie kupiłem Ninja Gaiden dla fabuły Ciekawi mnie za to czy hard będzie dostępny od początku. No i oby na Master Ninja postarali się o jakieś ciekawe atrakcje. Edytowane niedziela o 18:593 dni przez Josh
Opublikowano niedziela o 19:013 dni Soul: uważajcie na spoilery! Też Soul: zaraz opowie połowę mechanik, bossów i systemów, bo tak