Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ale czekaj, czekaj. Czyli w NG4 są ng+? Rzeczy z Normala, przechodzą na Hard?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ehhh, miałem nie kupować gier na premierę/za 300zł (i więcej) ale posty @Soul sprawiły że muszę to mieć "teraz" :) To nic że mam "zaległości" w innych grach :P Pozostaje pytanie lepiej PS5 czy PC? Mam dobrego kompa, ale obawiam się żę Japończycy mogą mniej lub bardziej olać optymalizację.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 21 minut temu, Alastor84 napisał(a):Ehhh, miałem nie kupować gier na premierę/za 300zł (i więcej) ale posty @Soul sprawiły że muszę to mieć "teraz" :) To nic że mam "zaległości" w innych grach :P Pozostaje pytanie lepiej PS5 czy PC? Mam dobrego kompa, ale obawiam się żę Japończycy mogą mniej lub bardziej olać optymalizację.Obniżysz co nie co i będziesz grał w superplynnosci. Bo to chyba ważne w takiej grze.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Godzinę temu, Szermac napisał(a):Ale czekaj, czekaj. Czyli w NG4 są ng+? Rzeczy z Normala, przechodzą na Hard?Tak
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 6 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Obniżysz co nie co i będziesz grał w superplynnosci. Bo to chyba ważne w takiej grze.Lepiej podwyższyć grafikę, wtedy przeciwnicy atakują wolniej
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Godzinę temu, Josh napisał(a):Można zmienić poziom trudność w trakcie gry?Tak
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No to git. Zacznę na hardzie, ale jeżeli mnie przytłoczy to po prostu zmienię na normal. Z mordoklepek pokonało mnie kiedyś Sifu, zmuszając do zejścia z hard na standardowy poziom trudności.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Na hardzie jak gram w zasadzie tylko bossowie stanowią jakieś tam wyzwanie :P Normal to świetny trening :)
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nie zapomnij wytankować na hejnał trzech Monsterków i poprawić dzbankiem mocnej kawy <3
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. W dniu 14.10.2025 o 17:16, Soul napisał(a):Panowie los się do mnie uśmiechnął, mam pierwsze minuty za sobą i dziś czeka mnie długa noc.Co mogą powiedzieć nie wierzcie w nic co tam czytacie w internetach - gierka jest Kosior Totalny - NG3 wciąga dupa i stoi jak równy z równym z NG2 tyle mogę napisać.Fanatyków zdanie, dzieli się na dwa...
Opublikowano 50 minut temu50 min To podziel, w czym problem? Wyjdzie na to, że wciąga trójkę jednym pośladem.
Opublikowano 44 minuty temu44 min Dobra gra, to dobra gra i nic tego nie zmieni, piszę tylko że opinie nakręconego hypem fana, należy przyjąć z dystansem. Kogoś zabodło?
Opublikowano 42 minuty temu42 min Fana to chyba raczej trudniej zadowolić.Nie ma nic gorszego niż fanbase danej gry
Opublikowano 25 minut temu25 min 18 minut temu, genjuro napisał(a):Dobra gra, to dobra gra i nic tego nie zmieni, piszę tylko że opinie nakręconego hypem fana, należy przyjąć z dystansem.Kogoś zabodło?Raczej siedzą w tym temacie ludzie, którzy z serią mają coś wspólnego i czwarta odsłona po tylu latach okazuje się być dobra. Walenie na krzyżaka to raczej dana w takiej sytuacji.Jak mówiłem, skoro zdanie fanów trzeba podzielić na dwa to podziel i wyjdzie, że to nadal dobra gra.
Opublikowano 18 minut temu18 min 20 minut temu, devilbot napisał(a):Fana to chyba raczej trudniej zadowolić.Nie ma nic gorszego niż fanbase danej gryNo niby tak i po części się zgodzę, ale znam też takich fanów, że jak widzą grę ze swojej ulubionej serii, to choć jest crapem lub średniakiem, mówią że cud, miód. Więc ich opinię w buty wsadzam...Ale nie róbmy offtop.Czytałem że jakieś dwa portale mało znane, wybiły się z recenzjami i piszą że NG4 sztos. Edytowane 18 minut temu18 min przez genjuro
Opublikowano 10 minut temu10 min 7 minut temu, genjuro napisał(a):Czytałem że jakieś dwa portale mało znane, wybiły się z recenzjami i piszą że NG4 sztos.Oba portale arabskie prawdopodobnie pojebały czas
Opublikowano Teraz1 min Każdy kij ma dwa końce - mogę byc fanem głęboko zaślepionym albo gościem który do tego podchodzi na chłodno i nie ma problemu z krytyką.Takie NG3 zjechałem na maksa, tym bardziej po 13 latach miałem na prawdę ogromne oczekiwania co do tego tytułu.Każdego roku ogrywa NGB i NG2 i wiem co uczyniło te gry tytułami wyjątkowymi, jakby NG4 niczego sobą nie reprezentowało, nie miał problem z napisaniem, że ssie no ale co ja poradzę, że gra została dowieziona? ;)