Skocz do zawartości

Oddam za wpłatę

Featured Replies

Opublikowano

Witam, mam do oddania nową retro konsolkę, jak na zdjęciu, nigdy nie użytą, kompletną (brakuje folii, w którą była owinięta):

IMG-8137.jpg

Edit (druga fotka, że konsolka jest na chodzie):

IMG-8135.jpg

Nie będę się zbytnio rozpisywał, po prostu nie mam tyle czasu na granie - dużo trenuję, a do tego czasem pracuję w sobotę, więc szkoda by było, żeby konsolka leżała, gdy ktoś może się nią cieszyć.

Mówi się, że pieniądze szczęścia nie dają - co jest po części prawdą - mam wyjebane, ale z drugiej strony niektórym ratują życie.

Zasady:

1. Cena wywoławcza 1zł.

2. Licytacja trwa do godziny 12 w nocy 7 lutego.

3. Do licytacji mogą przystąpić osoby tu znane, które są już trochę na tym forum.

4. Po wpłacie wylicytowanej kwoty komuś potrzebującemu wysyłam konsolkę.

5. Wpłata musi być dokonana na kogoś z rodziny lub znajomego od usera tego forum z tego działu.

6. Zastrzegam sobie wysyłkę z małym opóźnieniem, bo jak wspomniałem na początku bywam zajęty.

7. Koszta wysyłki pokrywam ja.

8. Na konsolkę skończyła się gwarancja, dlatego że od czasu zakupu minął ponad rok.

9. Do konsolki dorzucę skromny upominek.

10. Po wysyłce na podany adres uszanuję czyjąś prywatność. Tego samego oczekuję od drugiej osoby, ale chyba dorosłemu człowiekowi nie trzeba tego tłumaczyć?

To tylko mały gest z mojej strony, bo konsolka nie kosztowała nie wiadomo ile, dałem za nią bodajże +-300zł, ale to zawsze coś.

Na koniec jeden z moich starszych wierszy w tej tematyce:

uradowany dobrą radą:

złowiłem złotą rybkę ale powiedziała
że nie spełni moich trzech życzeń
bo przecież mam dach nad głową
jedzenie
i zdrowie

zapytała też
czy nie oddałbym komuś jednej pary butów
albo dziesięć procent swojej wypłaty
na pomagam czy innej stronce
gdzie pieniądze szczęście dają

bogatszy o to co czyni lepszym mówię
zmykaj
do kogoś naprawdę w potrzebie

Zapraszam do licytacji. Pozdrawiam :)

Edytowane przez zdrowywariat

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 565
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• krupek
    krupek

Sam tam wgrywasz romy. Z romami zawsze miałeś sztamę.

• Plugawy
    Plugawy

Coś mało odważnych żeby podać zdrowemu swój adres zamieszkania xD

• Dziękuję za konsolke i gratis (czekoladki 😍) Serio jesteś wariat i to mega pozytywny.  Info dla reszty:  Zapytałem zdrowego czy hajs może iść na kotki i dałem linka do fundacji z Gdańsk

Opublikowano

Mam już dwie, to nie bede komus zabieral szansy na wyrwanie fajnego sprzętu

Opublikowano
  • Autor
41 minut temu, gtfan napisał(a):

@zdrowywariat daj pliss linka do tego sprzętu to zobaczę czy to dla mnie...

https://officialmiyoomini.com/product-category/miyoo-mini-plus/

Widzę, że na Alim można dostać za 50e z wysyłką, ja dałem trochę więcej wtedy (bodajże 70 parę euro) z innej strony, bo chciałem szybciej, a i tak konsolka leży xD

Opublikowano

a jest jakas lista gier które to ma zainstalowane? bo nie mogę coś znaleźć 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Sam tam wgrywasz romy. Z romami zawsze miałeś sztamę.

Opublikowano

a to nie chcę :) 

ale że to szczytny cel to podwoję wylicytowaną kwotę :) 

Opublikowano

Oj słabo coś, słabo. Cyganom robisz zakupy za 1,5 K od ręki, bez żadnego "ale", a tu na szczytny cel tylko 42,74?

Trochę wstyd, już lepiej nic nie proponować albo wpłacić po cichu :gayos:

Opublikowano

ok, to nie podwajam wylicytowanej kwoty. lepiej? :)

Opublikowano
  • Autor

To się zdecyduj! Spoko. Gry możesz dokupić na karcie, ale wtedy nikt mi nie polecał, forumowicze pisali, że najlepsze wersje sam sobie ściągniesz, to co chcesz, w to co będziesz grał i to co przede wszystkim będzie działać, jak należy.

Konsolka cały czas leżała w pudełku, szczerze był to nieprzemyślany zakup, bo nie pomyślałem, że doba ma tylko 24h! A co do licytacji, oddam konsolkę nawet za 25 zeta, jeśli nikt tego nie przebije, choć sam dam więcej za wysyłkę i drugie tyle za upominek i sam się też na koniec do zrzutki dorzucę.

Po prostu chcę się pozbyć tej konsolki, bo i tak leży, a ja jestem minimalistą i nie lubię zagracać domu, więc jeśli znajdzie się ktoś, kto będzie na niej grał - to niech konsolka idzie w świat :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Nie wiem, czy nie dostanę zaraz bana za stworzenie wątku wspaniałej gry na forum growym, dlatego chcę tylko poinformować, że tak jak obiecałem wysłałem konsolkę do zwycięzcy + 2 upominki, konsolka jest już u niego, z tego co widzę po tracking numerze. Wszystko zostało załatwione w wiadomościach prywatnych, paczkę wysłałem najszybciej jak to było możliwe, czyli w poniedziałek po pracy. Zwycięzcy gratuluję i życzę miłego retro grania! :)

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, grzybiarz napisał(a):

A gdzie tu jakieś wyniki za ile poszlo? 

Za tyle: 21,37zł. Nikt tego nie przebił, więc konsolka poszła za tyle, poszłaby nawet za złotówkę, więcej dałem za wysyłkę, ale to bez znaczenia. Skorzystał ten, który wykazał się chęcią pomocy innym.

Opublikowano

Dziękuję za konsolke i gratis (czekoladki 😍)

Serio jesteś wariat i to mega pozytywny. 

Info dla reszty: 

Zapytałem zdrowego czy hajs może iść na kotki i dałem linka do fundacji z Gdańska "Koty spod bloku" i odpisał że mu obojętnie i sam  jeszcze wpłacił 5 dyszek od siebie :obama:

Ja wylicytowałem za 21,37 ale przesunąłem przecinek o jedno miejsce i wpłaciłem 213.

Dziękuję jeszcze raz zdrowy, będzie grane.

IMG_20250223_154520.jpg

Screenshot_2025-02-23-15-35-34-23_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, Bjały napisał(a):

Ja wylicytowałem za 21,37 ale przesunąłem przecinek o jedno miejsce i wpłaciłem 213.

W dniu 3.02.2025 o 09:35, gtfan napisał(a):

ale że to szczytny cel to podwoję wylicytowaną kwotę :) 

ehh

Zrzutekranu2025-02-23o17_10_09.png.aeba111fc0deb1ad9e6199d180bf0662.png