Opublikowano wczoraj o 21:09 1 dzień Najprościej to zrobić parując atak od innego przeciwnika i żeby ten spadł w przepaść. Dość łatwe do zrobienia w ostatnim biomie.
Opublikowano wczoraj o 21:26 1 dzień Nie wiem czy Ci którzy pokonali 2 raz króla od razu nie stracili kilkunastu linii dialogowych od Kiliya w Przejściu, ja te 10-12 razy jak wracałem pomiędzy jednym zabiciem a drugim za każdym razem słuchałem dosyć fajnych dialogów. Nie wiem cz są również po 2 zakończeniu, oby tak. U mnie już cisza, a szkoda, mam nadzieję że jakieś smaczki fabularne gdzieś jeszcze się znajdą w biomach.Odnośnie DLC, to chyba wszyscy wiemy gdzie będzie zlokalizowane ;]Tu wg mnie jedna z najpiękniejszych komnat:No i gratis
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. No i koniec kolejnej pięknej przygody.Housemarque, czekam na dlc i kolejny projekt
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Architekta pokonała mnie za 1 razem. Więc za drugim żeby być pewnym, że ja pykne zrobiłem run od 1 biomu.Chyba coś źle zrobiłem bo po 4 biomie, gra pokierowała mnie ponownie do bazy, myślałem, że trzeba przez nią przejść - ale okazało się, że to zakończyło mój cykl.Albo czegoś nie ogarnąłem albo trzeba po 4 bossie iść tą nicią co jest pod L1 od razu 5 biomu i olać to co pokazuje gra bo ewidentnie pokierowała mnie do bazy.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Na tamie trzeba iść tym mostem który uruchomiłeś z Liną. Tam jest opcjonalne pójście do portu albo powrót do bazy.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Do B5 idziesz bezpośrednio z B3, przez most. Jak pójdziesz do B4 to tam się kończy cykl jeżeli jej jeszcze nie pokonałeś.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 20 minut temu, Square napisał(a):Do B5 idziesz bezpośrednio z B3, przez most. Jak pójdziesz do B4 to tam się kończy cykl jeżeli jej jeszcze nie pokonałeś.Aaa, oszukali mnie! A już byłem taki dopakowany z dobrymi perkami...