Skocz do zawartości

Blades of Fire

Featured Replies

Opublikowano

A tak swoją drogą jestem bardzo ciekawy ponieważ nigdzie nie znalazłem informacji na ten temat jaki jest maksymalny poziom prestiżu broni, który zyskujemy poprzez jej używanie i zabijanie wrogów. Pierwszy podstawowy to Ordinary. Jeśli chcielibyśmy coś dostać od staruchy, znaczy się materiały do kraftingu lub co ważniejsze - naprawy zużywającej sie broni to musimy podnieść poziom z Ordinary na wyższy. Im wyższy poziom to tych materiałów dostaniemy więcej. Następne poziomy o ile pamiętam to Known, Common, Famed, Outstanding itd... W tym momencie moja najcenniejsza włócznia, znaczy się ta którą wykulem na osiem gwiazdek i często używam ma już poziom Historic. Czy to maksymalny poziom? No właśnie... Pytam, bo została mi z tych ośmiu gwiazdek tylko zaledwie jedna na naprawę i już nie długo nie będę mógł jej używać.

• Odpowiedzi 50
  • Wyświetleń 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wredny
    Wredny

Nikt gierki nie kupił? Smutne to trochę, bo jest ZAJEBISTA Po około 10h (wczoraj 7 jebłem, ciężko się oderwać) mogę napisać, że jak nic się nie spierdzieli do końca jakoś drastycznie to Clair Obscur

• Stylistycznie odpycha, wyglada nudno. Gra pod abonament

• Czezare
    Czezare

Siorbnąłem demko, ponieważ po prostu nie mogłem zlekceważyć i pominąć kolejnego dzieła twórców, którzy są odpowiedzialni za grę, która prawdopodobnie NIGDY nie wypadnie z krótkiej listy tych najlepszy