Opublikowano 29 czerwca29 cze A tak swoją drogą jestem bardzo ciekawy ponieważ nigdzie nie znalazłem informacji na ten temat jaki jest maksymalny poziom prestiżu broni, który zyskujemy poprzez jej używanie i zabijanie wrogów. Pierwszy podstawowy to Ordinary. Jeśli chcielibyśmy coś dostać od staruchy, znaczy się materiały do kraftingu lub co ważniejsze - naprawy zużywającej sie broni to musimy podnieść poziom z Ordinary na wyższy. Im wyższy poziom to tych materiałów dostaniemy więcej. Następne poziomy o ile pamiętam to Known, Common, Famed, Outstanding itd... W tym momencie moja najcenniejsza włócznia, znaczy się ta którą wykulem na osiem gwiazdek i często używam ma już poziom Historic. Czy to maksymalny poziom? No właśnie... Pytam, bo została mi z tych ośmiu gwiazdek tylko zaledwie jedna na naprawę i już nie długo nie będę mógł jej używać.