Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Z tego co widziałem to nie, ale też włączyłem sobie to tylko na chwilę żeby zobaczyć z czym to się je i czy działa też w trójce. Nie zdobyłem żadnego aczika w czasie gdy miałem to włączone, nie potrafię Ci odpowiedzieć jednoznacznie "tak" albo "nie" - żadnej wzmianki o wyłaczeniu aczików czy trofeów nie zauważyłem.A, jeszcze do jednego muszę się przyczepić - OST. Nie wiem jakie tam prawne kruczki były czy komuś się zwyczajnie nie chciało, ale z obu gier ostało się DZIESIĘĆ kawałków, a reszta to nowości. I żeby nie było, sporo z tych nowości całkiem dobrze buja przy deskach i ktoś się postarał z doborem, ale DZIESIĘĆ KLASYCZNYCH TRACKÓW z dwóch tak bardzo kultowych OST zakrawa o zbrodnię.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Czyli zgodnie z przewidywaniem kariera w 4 się nie obroniła w tej formule No nic trzeba będzie zacisnąć zęby i bawić się dobrze, bo takich gier już nie ma i nie będzie nowych.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Trzeba podejść do tego jak do osobnego tworu a nie do rimejka, co w ogóle nie powinno mieć miejsca przy takim odświeżeniu. Ale jeśli ten mindset już wsiąknie to nadal jest to tona dobrej zabawy.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Tylko jak masz wykupiony Deluxe, jak nie masz to zadziała dopiero w czwartek.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor Godzinę temu, Czoperrr napisał(a):Nowa Zelandia dziala też na Gamepassie?Jak nie masz deluxe, to w czwartek 14:00 powinno śmigać, region można też zmienić w ustawieniach windowsa jak ktoś gra na pc
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 3 minuty temu, Rozi napisał(a):Widzę niezły port, ale nie ma chujka żebym w Tonego grał na Switchu. Muszą być trofiki, musi być pad z prawdziwego zdarzenia.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor jestem jedyną osobą która woli grać na analogach i padzie od xboxa w tonegow solo mode skaterzy mogą mieć inne zadaniaMyślałem, że to ex dla switcha a jest wszędzie Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez wojtas011
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 4 minuty temu, wojtas011 napisał(a):jestem jedyną osobą która woli grać na analogach i padzie od xboxa w tonego+1 byczku
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 5 minutes ago, wojtas011 said:jestem jedyną osobą która woli grać na analogach i padzie od xboxa w tonegow solo mode skaterzy mogą mieć inne zadaniaMyślałem, że to ex dla switcha a jest wszędzieTony Hawk tylko na dpad, nie wyobrażam sobie inaczej. Na szczęście mam do Xboxa 8bitdo Ultimate z normalnym krzyżakiem i 8bitdo Pro 2 w klasycznym układzie na PC, w Tonego będę grał na dwóch sprzętach na zmianę zależy na co będę miał ochotę.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor temat się zrobił aktywny to podpytam tutaj, moze ktoś jeszcze ma 360 na chodzie i Project'a 8, brakuje mi dwóch osiągnieć do calaka.według instrukcji tylko potrzebuje kogoś na serwie do opalenia gry, potem można wyjść a ja już mogę sam restartować
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 5 godzin temu, Bzduras napisał(a):A, jeszcze do jednego muszę się przyczepić - OST. Nie wiem jakie tam prawne kruczki były czy komuś się zwyczajnie nie chciało, ale z obu gier ostało się DZIESIĘĆ kawałków, a reszta to nowości. I żeby nie było, sporo z tych nowości całkiem dobrze buja przy deskach i ktoś się postarał z doborem, ale DZIESIĘĆ KLASYCZNYCH TRACKÓW z dwóch tak bardzo kultowych OST zakrawa o zbrodnię.Jak usłyszałem jakieś cukierkowe gówno na autotune to prawie się zrzygałem.Na szczęście można edytować playlistę.Giereczka super, nie zrobiła na mnie takiego wrażenia jak 1+2, no ale to jest Tony Hawk. Fajnie się śmiga. Trochę to wszystko zbyt cukierkowe ale core został zachowany. Nawet mi nie przeszkadza nowa formuła czwórki - jak będę chciał zagrać po staremu, to mam na emu tekstury 4K, wyłączony mipmapping i podbitą rozdzielczość. Od tego tworu oczekiwałem trochę świeżosci i ją dostałem.
Opublikowano 25 minut temu25 min Autor @Bzduras a leaderboardsy są crossplatformowe pc,xbox,switch,ps?
Opublikowano 21 minut temu21 min Wczoraj w ogóle nie działały jeszcze żadne usługi sieciowe i przy próbie logowania zawsze waliło błędem, więc nie wiem. Dzisiaj się okaże.