Opublikowano środa o 05:092 dni 6 godzin temu, PiotrekP napisał(a):Czyli da się przejść na 5 lub 10 minutowych sesjach? W 1+2 czasem mnie szlag trafiał, jak mi brakowało kilku sekund, żeby zebrać daną rzecz z listy.Ustaw sobie taki timer jaki Ci odpowiada, nie ma za to żadnej kary i graj swoim tempem. Można się kłócić, że dwie minuty testują skilla blablabla, ale nie mam 15 lat ani nie jestem w grupie Dark Souls Polska żeby komuś mówić, że nie jest tru zagrajmerem jak sobie zwiększy limit czasowy
Opublikowano środa o 05:242 dni Nie pamiętam ile razy resetowałem w 1+2 poziom po 10 sekundach, bo wiedziałem, że jak mi pierwszy trik nie wejdzie, to jak potem coś nie wypali, to nie dam rady tego zrobić. Skill już nie ten, a w grach jak te tym bardziej. Kiedy ostatni raz przed tym grałem w tony'ego, to nawet nie pamiętam. W poprzedniczce były też cheaty w tym mods menu, i bez bicia przyznaję że użyłem tego raz, żeby się w jedno miejsce dostać. Ciekawe czy tutaj też to jest.Szkoda tylko że kreator skatera to kopia z poprzedniczki, trzeba będzie śmigać jakimś gotowcem.
Opublikowano środa o 06:402 dni Autor Godzinę temu, maciucha napisał(a):Można się spodziewać na pc moda z oryginalnym ost?Do 1+2 zrobili coś takiego https://www.nexusmods.com/tonyhawksproskater1and2/mods/60?tab=description, więc może ktoś zrobi przywrócenie starych do 3+4 Edytowane środa o 06:412 dni przez wojtas011
Opublikowano środa o 06:432 dni 14 minutes ago, Shankor said:Możesz sobie odpalić spofity w tle z playlistą Niestety tak trzeba będzie zrobić, tzn. podobno nowe kawałki zupełnie spoko, ale za wyjebanie 90% utworów z oryginału "bo można se spotify włączyć" to i tak karny kutas na deskorolkę się należy devom.
Opublikowano środa o 07:162 dni To co jak kupię dziś na steam i jutro zmienię na NZ w Windowsie to będzie już można grać?
Opublikowano środa o 07:222 dni Na Steamie musisz czekać do premiery, lotnictwo międzynarodowe tylko dla użytkowników ekosystemu iksboks.Co do spotifki: https://open.spotify.com/playlist/4YCMpJ5k0SDVPg85D5Dw91?si=d57ff20c80df44cb - 1201 utworów z Tonich, SSX, Skate, Aggressive Inline itp. w jednym miejscu. Może się komuś przyda.
Opublikowano środa o 07:282 dni Autor 6 minut temu, Bzduras napisał(a):Na Steamie musisz czekać do premiery, lotnictwo międzynarodowe tylko dla użytkowników ekosystemu iksboks.Co do spotifki: https://open.spotify.com/playlist/4YCMpJ5k0SDVPg85D5Dw91?si=d57ff20c80df44cb - 1201 utworów z Tonich, SSX, Skate, Aggressive Inline itp. w jednym miejscu. Może się komuś przyda.O nawet soundtrack z thps 5 się załapał xd
Opublikowano środa o 07:382 dni A ja się cieszę, że są nowe kawałki i troszkę starych. Wiadomo że to przez licencje, ale ogólnie fajny jest zamysł na zderzenie różnych generacji w tych odświeżeniach. Intro w 1+2 ze starą i nową gwardią jest wykurwiste, odpalałem wczoraj ze 4 razy
Opublikowano środa o 07:532 dni 11 minut temu, jimmy napisał(a):A ja się cieszę, że są nowe kawałki i troszkę starych. Wiadomo że to przez licencje, ale ogólnie fajny jest zamysł na zderzenie różnych generacji w tych odświeżeniach.Jasne, że tak. Ale oryginalnych tracków powinno być więcej, 1+2 miało niemal wszystkie kawałki z oryginalnych gierek oprócz chyba dwóch czy trzech. I to niestety czuć, bo trafić na coś znanego w trakcie grania jest ciężko. Dziwi to tym bardziej, że do niektórych zespołów w ogóle nikt się nie odezwał z pytaniem o ponowne użycie utworów, nie wspominając o tych kawałkach Muski którego przecież mieli na wyciągnięcie ręki (dosłownie) podczas developingu.
Opublikowano środa o 07:572 dni Autor To decyzja TonegoVGCTony Hawk explains controversial Pro Skater 3+4 soundtrac...Fans have noticed many classic songs are missing from the Tony Hawk remaster… Edytowane środa o 07:582 dni przez wojtas011
Opublikowano środa o 08:092 dni Brzmi bardziej jak damage control. Ja rozumiem, że nie musi być 100% starych utworów, no ale bez przesady, wyjebać TNT, piosenkę z intra THPS4?
Opublikowano środa o 08:452 dni 2 minutes ago, maciucha said:A to nie można dać 100% starych i wiadra nowych?
Opublikowano środa o 11:032 dni Autor 12 godzin temu, ping napisał(a):spokojnie calak na 300h dla doświadczonego gracza myślęTo długo, ja w 1+2 zrobiłem w 70 godzin
Opublikowano środa o 11:052 dni No mnie pokonał ten 100 level w thps1+2, jak tu tego nie ma to lecę po złoto, chyba że dadzą jakieś gapy co trzeba całą plansze przejechać na combo jednym to może być ciężko (było coś takiego w thps1+2 jakoś się to nazywało).
Opublikowano środa o 11:132 dni Ja się w takie pierdoły nie bawiłem w 1+2. Odblokowałem Tonym Hawkiem tworzenie swojej postaci. Zrobiłem sobie swojego ludka i nim zrobiłem wszystkie etapy na maksa i tyle. Ni mniej ni więcej, grałem to równo tydzień, tak jakoś od środy do środy, czy tam od czwartku do czwartku.
Opublikowano środa o 11:162 dni Autor te get there w 1+2 to łatwe były, najcięższy jest w project 8, z 30 minut go robiłem
Opublikowano środa o 12:512 dni 1 godzinę temu, wojtas011 napisał(a):te get there w 1+2 to łatwe były, najcięższy jest w project 8, z 30 minut go robiłemNie, nie były.Też zależy dla kogo.Ale pisząc, że łatwe to trochę przesada.