Skocz do zawartości

Tony Hawk's Pro Skater 3 + 4

Featured Replies

Opublikowano

Z tego co widziałem to nie, ale też włączyłem sobie to tylko na chwilę żeby zobaczyć z czym to się je i czy działa też w trójce. Nie zdobyłem żadnego aczika w czasie gdy miałem to włączone, nie potrafię Ci odpowiedzieć jednoznacznie "tak" albo "nie" - żadnej wzmianki o wyłaczeniu aczików czy trofeów nie zauważyłem.

A, jeszcze do jednego muszę się przyczepić - OST. Nie wiem jakie tam prawne kruczki były czy komuś się zwyczajnie nie chciało, ale z obu gier ostało się DZIESIĘĆ kawałków, a reszta to nowości. I żeby nie było, sporo z tych nowości całkiem dobrze buja przy deskach i ktoś się postarał z doborem, ale DZIESIĘĆ KLASYCZNYCH TRACKÓW z dwóch tak bardzo kultowych OST zakrawa o zbrodnię.

• Odpowiedzi 271
  • Wyświetleń 14,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• wojtas011
    wojtas011

cyfrę chyba lepiej, jest za 215 zł, a odpadają koszty palet, transportu, tłoczenia czy drukowania okładek

• Bzduras
    Bzduras

Potwierdzone 2 minuty w THPS4. Szkoda

• wojtas011
    wojtas011

Opublikowano

Czyli zgodnie z przewidywaniem kariera w 4 się nie obroniła w tej formule frog No nic trzeba będzie zacisnąć zęby i bawić się dobrze, bo takich gier już nie ma i nie będzie nowych.

Opublikowano

Trzeba podejść do tego jak do osobnego tworu a nie do rimejka, co w ogóle nie powinno mieć miejsca przy takim odświeżeniu. Ale jeśli ten mindset już wsiąknie to nadal jest to tona dobrej zabawy.

Opublikowano

Tylko jak masz wykupiony Deluxe, jak nie masz to zadziała dopiero w czwartek.

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Czoperrr napisał(a):

Nowa Zelandia dziala też na Gamepassie?

Jak nie masz deluxe, to w czwartek 14:00 powinno śmigać, region można też zmienić w ustawieniach windowsa jak ktoś gra na pc

Opublikowano
3 minuty temu, Rozi napisał(a):

Widzę niezły port, ale nie ma chujka żebym w Tonego grał na Switchu. Muszą być trofiki, musi być pad z prawdziwego zdarzenia.

Opublikowano
  • Autor

jestem jedyną osobą która woli grać na analogach i padzie od xboxa w tonego

w solo mode skaterzy mogą mieć inne zadania

image.png

Myślałem, że to ex dla switcha a jest wszędzie

Edytowane przez wojtas011

Opublikowano
4 minuty temu, wojtas011 napisał(a):

+1 byczku

Opublikowano
5 minutes ago, wojtas011 said:

w solo mode skaterzy mogą mieć inne zadania

image.png

Myślałem, że to ex dla switcha a jest wszędzie

Tony Hawk tylko na dpad, nie wyobrażam sobie inaczej. Na szczęście mam do Xboxa 8bitdo Ultimate z normalnym krzyżakiem i 8bitdo Pro 2 w klasycznym układzie na PC, w Tonego będę grał na dwóch sprzętach na zmianę zależy na co będę miał ochotę.

Opublikowano
  • Autor

temat się zrobił aktywny to podpytam tutaj, moze ktoś jeszcze ma 360 na chodzie i Project'a 8, brakuje mi dwóch osiągnieć do calaka.

image.png

według instrukcji tylko potrzebuje kogoś na serwie do opalenia gry, potem można wyjść a ja już mogę sam restartować

image.png

Opublikowano
5 godzin temu, Bzduras napisał(a):

A, jeszcze do jednego muszę się przyczepić - OST. Nie wiem jakie tam prawne kruczki były czy komuś się zwyczajnie nie chciało, ale z obu gier ostało się DZIESIĘĆ kawałków, a reszta to nowości. I żeby nie było, sporo z tych nowości całkiem dobrze buja przy deskach i ktoś się postarał z doborem, ale DZIESIĘĆ KLASYCZNYCH TRACKÓW z dwóch tak bardzo kultowych OST zakrawa o zbrodnię.

Jak usłyszałem jakieś cukierkowe gówno na autotune to prawie się zrzygałem.

Na szczęście można edytować playlistę.

Giereczka super, nie zrobiła na mnie takiego wrażenia jak 1+2, no ale to jest Tony Hawk. Fajnie się śmiga. Trochę to wszystko zbyt cukierkowe ale core został zachowany. Nawet mi nie przeszkadza nowa formuła czwórki - jak będę chciał zagrać po staremu, to mam na emu tekstury 4K, wyłączony mipmapping i podbitą rozdzielczość. Od tego tworu oczekiwałem trochę świeżosci i ją dostałem.

Opublikowano

Wczoraj w ogóle nie działały jeszcze żadne usługi sieciowe i przy próbie logowania zawsze waliło błędem, więc nie wiem. Dzisiaj się okaże.

Opublikowano

Lista acziwmentow wyglada na znacznie prostsza niż w 1/2 ale uprzedzam - tutaj jest solidne wyzwanie. Trzeba zrobić WSZYSTKO. Łącznie z GAPami i get theres. Fajnie, gra starczy na dłużej.

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, ping napisał(a):

Lista acziwmentow wyglada na znacznie prostsza niż w 1/2 ale uprzedzam - tutaj jest solidne wyzwanie. Trzeba zrobić WSZYSTKO. Łącznie z GAPami i get theres. Fajnie, gra starczy na dłużej.

Sekretne high score'y też?

Opublikowano

Ale Zoo z czwórki wykastrowali matko bosko. Ogólnie wygląda, jakby w polowie Developmentu przypomniało im się, że byla też czwórka i trzeba zrobić 3+4.

s4idalumx6cc1.jpeg

Opublikowano

Brak tych ludzików z questami to… no ja tego nie widziałem bo w oryginał grałem na psxie, także feeling będzie podobny. Na PC miałem jakąś wersję z ost Tede i inny polskie hip hopy :)

Opublikowano
44 minuty temu, wojtas011 napisał(a):

Sekretne high score'y też?

Nie pamiętam o co chodziło z secret scorami ale tu masz w challenge’ach do zrobienia na każdej mapie parę baniek ale chyba nigdzie więcej niż 3

Opublikowano
  • Autor
9 minut temu, ping napisał(a):

Nie pamiętam o co chodziło z secret scorami ale tu masz w challenge’ach do zrobienia na każdej mapie parę baniek ale chyba nigdzie więcej niż 3

w thps 1+2 były sekretne high scory które się nie wyświetlały, https://www.ign.com/wikis/tony-hawks-pro-skater-1-and-2/Secret_Challenges

25 minut temu, grzybiarz napisał(a):

Brak tych ludzików z questami to… no ja tego nie widziałem bo w oryginał grałem na psxie, także feeling będzie podobny. Na PC miałem jakąś wersję z ost Tede i inny polskie hip hopy :)

a to co to było na psx, jak nie misje od "npc"?

image.png