Opublikowano wczoraj o 05:09 1 dzień 6 godzin temu, PiotrekP napisał(a):Czyli da się przejść na 5 lub 10 minutowych sesjach? W 1+2 czasem mnie szlag trafiał, jak mi brakowało kilku sekund, żeby zebrać daną rzecz z listy.Ustaw sobie taki timer jaki Ci odpowiada, nie ma za to żadnej kary i graj swoim tempem. Można się kłócić, że dwie minuty testują skilla blablabla, ale nie mam 15 lat ani nie jestem w grupie Dark Souls Polska żeby komuś mówić, że nie jest tru zagrajmerem jak sobie zwiększy limit czasowy
Opublikowano wczoraj o 05:24 1 dzień Nie pamiętam ile razy resetowałem w 1+2 poziom po 10 sekundach, bo wiedziałem, że jak mi pierwszy trik nie wejdzie, to jak potem coś nie wypali, to nie dam rady tego zrobić. Skill już nie ten, a w grach jak te tym bardziej. Kiedy ostatni raz przed tym grałem w tony'ego, to nawet nie pamiętam. W poprzedniczce były też cheaty w tym mods menu, i bez bicia przyznaję że użyłem tego raz, żeby się w jedno miejsce dostać. Ciekawe czy tutaj też to jest.Szkoda tylko że kreator skatera to kopia z poprzedniczki, trzeba będzie śmigać jakimś gotowcem.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Autor Godzinę temu, maciucha napisał(a):Można się spodziewać na pc moda z oryginalnym ost?Do 1+2 zrobili coś takiego https://www.nexusmods.com/tonyhawksproskater1and2/mods/60?tab=description, więc może ktoś zrobi przywrócenie starych do 3+4 Edytowane 23 godziny temu23 godz. przez wojtas011
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 14 minutes ago, Shankor said:Możesz sobie odpalić spofity w tle z playlistą Niestety tak trzeba będzie zrobić, tzn. podobno nowe kawałki zupełnie spoko, ale za wyjebanie 90% utworów z oryginału "bo można se spotify włączyć" to i tak karny kutas na deskorolkę się należy devom.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. To co jak kupię dziś na steam i jutro zmienię na NZ w Windowsie to będzie już można grać?
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Na Steamie musisz czekać do premiery, lotnictwo międzynarodowe tylko dla użytkowników ekosystemu iksboks.Co do spotifki: https://open.spotify.com/playlist/4YCMpJ5k0SDVPg85D5Dw91?si=d57ff20c80df44cb - 1201 utworów z Tonich, SSX, Skate, Aggressive Inline itp. w jednym miejscu. Może się komuś przyda.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Autor 6 minut temu, Bzduras napisał(a):Na Steamie musisz czekać do premiery, lotnictwo międzynarodowe tylko dla użytkowników ekosystemu iksboks.Co do spotifki: https://open.spotify.com/playlist/4YCMpJ5k0SDVPg85D5Dw91?si=d57ff20c80df44cb - 1201 utworów z Tonich, SSX, Skate, Aggressive Inline itp. w jednym miejscu. Może się komuś przyda.O nawet soundtrack z thps 5 się załapał xd
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. A ja się cieszę, że są nowe kawałki i troszkę starych. Wiadomo że to przez licencje, ale ogólnie fajny jest zamysł na zderzenie różnych generacji w tych odświeżeniach. Intro w 1+2 ze starą i nową gwardią jest wykurwiste, odpalałem wczoraj ze 4 razy
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 11 minut temu, jimmy napisał(a):A ja się cieszę, że są nowe kawałki i troszkę starych. Wiadomo że to przez licencje, ale ogólnie fajny jest zamysł na zderzenie różnych generacji w tych odświeżeniach.Jasne, że tak. Ale oryginalnych tracków powinno być więcej, 1+2 miało niemal wszystkie kawałki z oryginalnych gierek oprócz chyba dwóch czy trzech. I to niestety czuć, bo trafić na coś znanego w trakcie grania jest ciężko. Dziwi to tym bardziej, że do niektórych zespołów w ogóle nikt się nie odezwał z pytaniem o ponowne użycie utworów, nie wspominając o tych kawałkach Muski którego przecież mieli na wyciągnięcie ręki (dosłownie) podczas developingu.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Autor To decyzja TonegoVGCTony Hawk explains controversial Pro Skater 3+4 soundtrac...Fans have noticed many classic songs are missing from the Tony Hawk remaster… Edytowane 21 godzin temu21 godz. przez wojtas011
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Brzmi bardziej jak damage control. Ja rozumiem, że nie musi być 100% starych utworów, no ale bez przesady, wyjebać TNT, piosenkę z intra THPS4?
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 2 minutes ago, maciucha said:A to nie można dać 100% starych i wiadra nowych?
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Autor 12 godzin temu, ping napisał(a):spokojnie calak na 300h dla doświadczonego gracza myślęTo długo, ja w 1+2 zrobiłem w 70 godzin
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. No mnie pokonał ten 100 level w thps1+2, jak tu tego nie ma to lecę po złoto, chyba że dadzą jakieś gapy co trzeba całą plansze przejechać na combo jednym to może być ciężko (było coś takiego w thps1+2 jakoś się to nazywało).
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Ja się w takie pierdoły nie bawiłem w 1+2. Odblokowałem Tonym Hawkiem tworzenie swojej postaci. Zrobiłem sobie swojego ludka i nim zrobiłem wszystkie etapy na maksa i tyle. Ni mniej ni więcej, grałem to równo tydzień, tak jakoś od środy do środy, czy tam od czwartku do czwartku.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Autor te get there w 1+2 to łatwe były, najcięższy jest w project 8, z 30 minut go robiłem
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 1 godzinę temu, wojtas011 napisał(a):te get there w 1+2 to łatwe były, najcięższy jest w project 8, z 30 minut go robiłemNie, nie były.Też zależy dla kogo.Ale pisząc, że łatwe to trochę przesada.