Skocz do zawartości

Tony Hawk's Pro Skater 3 + 4

Featured Replies

Opublikowano
6 godzin temu, PiotrekP napisał(a):

Czyli da się przejść na 5 lub 10 minutowych sesjach? W 1+2 czasem mnie szlag trafiał, jak mi brakowało kilku sekund, żeby zebrać daną rzecz z listy.

Ustaw sobie taki timer jaki Ci odpowiada, nie ma za to żadnej kary i graj swoim tempem. Można się kłócić, że dwie minuty testują skilla blablabla, ale nie mam 15 lat ani nie jestem w grupie Dark Souls Polska żeby komuś mówić, że nie jest tru zagrajmerem jak sobie zwiększy limit czasowy newell

• Odpowiedzi 309
  • Wyświetleń 15,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nie pamiętam ile razy resetowałem w 1+2 poziom po 10 sekundach, bo wiedziałem, że jak mi pierwszy trik nie wejdzie, to jak potem coś nie wypali, to nie dam rady tego zrobić. Skill już nie ten, a w grach jak te tym bardziej. Kiedy ostatni raz przed tym grałem w tony'ego, to nawet nie pamiętam.

W poprzedniczce były też cheaty w tym mods menu, i bez bicia przyznaję że użyłem tego raz, żeby się w jedno miejsce dostać.

Ciekawe czy tutaj też to jest.

Szkoda tylko że kreator skatera to kopia z poprzedniczki, trzeba będzie śmigać jakimś gotowcem.

Opublikowano
14 minutes ago, Shankor said:

Możesz sobie odpalić spofity w tle z playlistą master

Niestety tak trzeba będzie zrobić, tzn. podobno nowe kawałki zupełnie spoko, ale za wyjebanie 90% utworów z oryginału "bo można se spotify włączyć" to i tak karny kutas na deskorolkę się należy devom.

Opublikowano

To co jak kupię dziś na steam i jutro zmienię na NZ w Windowsie to będzie już można grać?

Opublikowano

Na Steamie musisz czekać do premiery, lotnictwo międzynarodowe tylko dla użytkowników ekosystemu iksboks.

Co do spotifki: https://open.spotify.com/playlist/4YCMpJ5k0SDVPg85D5Dw91?si=d57ff20c80df44cb - 1201 utworów z Tonich, SSX, Skate, Aggressive Inline itp. w jednym miejscu. Może się komuś przyda.

Opublikowano
  • Autor
6 minut temu, Bzduras napisał(a):

Na Steamie musisz czekać do premiery, lotnictwo międzynarodowe tylko dla użytkowników ekosystemu iksboks.

Co do spotifki: https://open.spotify.com/playlist/4YCMpJ5k0SDVPg85D5Dw91?si=d57ff20c80df44cb - 1201 utworów z Tonich, SSX, Skate, Aggressive Inline itp. w jednym miejscu. Może się komuś przyda.

O nawet soundtrack z thps 5 się załapał xd

Opublikowano

Niestety nosił w nazwie Toni Hołk to się załapał nosacz2

Opublikowano

A ja się cieszę, że są nowe kawałki i troszkę starych. Wiadomo że to przez licencje, ale ogólnie fajny jest zamysł na zderzenie różnych generacji w tych odświeżeniach. Intro w 1+2 ze starą i nową gwardią jest wykurwiste, odpalałem wczoraj ze 4 razy pepegasm

Opublikowano
11 minut temu, jimmy napisał(a):

A ja się cieszę, że są nowe kawałki i troszkę starych. Wiadomo że to przez licencje, ale ogólnie fajny jest zamysł na zderzenie różnych generacji w tych odświeżeniach.

Jasne, że tak. Ale oryginalnych tracków powinno być więcej, 1+2 miało niemal wszystkie kawałki z oryginalnych gierek oprócz chyba dwóch czy trzech. I to niestety czuć, bo trafić na coś znanego w trakcie grania jest ciężko. Dziwi to tym bardziej, że do niektórych zespołów w ogóle nikt się nie odezwał z pytaniem o ponowne użycie utworów, nie wspominając o tych kawałkach Muski którego przecież mieli na wyciągnięcie ręki (dosłownie) podczas developingu.

Opublikowano
  • Autor

To decyzja Tonego

VGC
No image preview

Tony Hawk explains controversial Pro Skater 3+4 soundtrac...

Fans have noticed many classic songs are missing from the Tony Hawk remaster…

image.png

Edytowane przez wojtas011

Opublikowano

No to jak go spotkam to ma bułę w dziąsło

Opublikowano

Brzmi bardziej jak damage control. Ja rozumiem, że nie musi być 100% starych utworów, no ale bez przesady, wyjebać TNT, piosenkę z intra THPS4? balon

Opublikowano
2 minutes ago, maciucha said:

A to nie można dać 100% starych i wiadra nowych? CoolStoryBro

image.png

Opublikowano
  • Autor
12 godzin temu, ping napisał(a):

spokojnie calak na 300h dla doświadczonego gracza myślę

To długo, ja w 1+2 zrobiłem w 70 godzin

Opublikowano

No mnie pokonał ten 100 level w thps1+2, jak tu tego nie ma to lecę po złoto, chyba że dadzą jakieś gapy co trzeba całą plansze przejechać na combo jednym to może być ciężko (było coś takiego w thps1+2 jakoś się to nazywało).

Opublikowano

Ja się w takie pierdoły nie bawiłem w 1+2. Odblokowałem Tonym Hawkiem tworzenie swojej postaci. Zrobiłem sobie swojego ludka i nim zrobiłem wszystkie etapy na maksa i tyle. Ni mniej ni więcej, grałem to równo tydzień, tak jakoś od środy do środy, czy tam od czwartku do czwartku.

Opublikowano
  • Autor

te get there w 1+2 to łatwe były, najcięższy jest w project 8, z 30 minut go robiłem

Opublikowano
1 godzinę temu, wojtas011 napisał(a):

te get there w 1+2 to łatwe były, najcięższy jest w project 8, z 30 minut go robiłem

Nie, nie były.

Też zależy dla kogo.

Ale pisząc, że łatwe to trochę przesada.