Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SNES Extreme

Featured Replies

Opublikowano
18 godzin temu, Perez napisał(a):

Jutro ruszy wysyłka... Dzwonił kurier InPostu, że "panie kochany, no nie dam rady dzisiaj, miliony paczek, kurierów mało". No ale mają jutro wpaść na 2 busy, więc powinni większość zabrać.

A generowaliście już numery przesyłek? Bo ja nic nie mam jeszcze.

• Odpowiedzi 588
  • Wyświetleń 36,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Prace nad SNESem ruszyły pełną parą, ale mogę już uchylić rąbka tajemnicy jak będzie wyglądała limitka, nad którą dziś z Romkiem pracowaliśmy.   

• Danny85
    Danny85

Bardzo interesujace jak Nintendo odniesie się do tego że gracie w pirackie gry i na tym zarabiacie. Nintendo bardzo nie lubi piractwa. Może wycofać reklamy z waszego czasopisma

• grzybiarz
    grzybiarz

w przypadku Arcade Extreme każdy jechał nad morze do salonu gier i tam testował.

Opublikowano

Ja przez Allegro i pierwszy raz się zdarza, że do tej pory nie ma tego numeru wygenerowanego.

Opublikowano

U mnie chyba od soboty, ale brałem ze sklepiku psxa tak jak pan Jezus powiedział

Opublikowano

Szkoda że taka słaba jakość arta przy okładce z Chrono Trigger. Psuje to dosyć efekt…

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, Rozi napisał(a):

A generowaliście już numery przesyłek? Bo ja nic nie mam jeszcze.

Generujemy na bieżąco, jeszcze OK 400 przesyłek do ogarnięcia, dzisiaj ok. 15.00 InPost wpada zgarnąć jakieś 800-900. Reszta na jutro zostanie, co i tak wyjdzie w miarę OK, bo termin planowaliśmy max do piątku na wysyłanie.

Opublikowano

Mam nadzieje, że te zamowione ze sklepu PE ida pierwsze he_hegayos

Opublikowano

Co zrobisz @Perez z przycietym unikatem?

Wrzucisz komus losowo w koperte jak zloty bilet w tym filmie o czekoladzie?

Wystawisz w licytacji na cele charytatywne na pieski?

Zdeponujesz w sejfie na czas nieokreslony?

Opublikowano
  • Autor
42 minuty temu, Ken Adams napisał(a):

Co zrobisz @Perez z przycietym unikatem?

Wrzucisz komus losowo w koperte jak zloty bilet w tym filmie o czekoladzie?

Wystawisz w licytacji na cele charytatywne na pieski?

Zdeponujesz w sejfie na czas nieokreslony?

Leży sobie na parapecie póki co. Nadejdzie jego czas!

Pierwszy kurier już jest, odklikują się właśnie przesyłki, tak że dzisiaj cały sklep wyjdzie, cała limitka i z 95% pojedynczych sztuk. No i też sporo tych większych zestawów. Ogólnie z 375 zostanie na jutro i finito.

Opublikowano

U mnie jeszcze nie ma, ale to dobrze, bo jestem za granicą i pewnie bym miał problem odebrać. 😅

Opublikowano

Zamówiona w sklepie PE już jedzie. Idealnie na długi weekend.

Opublikowano
27 minut temu, Vectorix napisał(a):

U mnie jeszcze nie ma, ale to dobrze, bo jestem za granicą i pewnie bym miał problem odebrać. 😅

W razie czego w apce możesz przedłużyć lub wysłać kod qr komuś znajomemu/rodzinie

Opublikowano
  • Autor
35 minut temu, grzybiarz napisał(a):

W razie czego w apce możesz przedłużyć lub wysłać kod qr komuś znajomemu/rodzinie

O, w sumie zapominam o tym, bo spokojnie z 10 zamowien mam odlozonych na prosbe kupujacych, bo ich teraz nie ma. W sumie i tak lepsza opcja, bo bywa, ze ktos zapomina i wracaja przesylki.

Opublikowano

Kolekcja uzupełniona. Świetnie się czyta w czasie gdy daję Switchowi odpocząć i się podładować. Super, że w końcu coś od Nintendo. Marzy mi się, że następny będzie mój ukochany GameCube.20250617_202444.jpg20250617_194217.jpg

Opublikowano

Brakuje ciagle cos od atari. Tylko moze xl/xe. I duzo polskich gier. Tylko czy ktos by kupil to oprocz mnie?

Opublikowano

Mantis jak Ty to już masz?????!!!! Byłeś w redakcji osobiście ze skrzynką piwa?

Opublikowano
  • Autor
13 minut temu, grzybiarz napisał(a):

Mantis jak Ty to już masz?????!!!! Byłeś w redakcji osobiście ze skrzynką piwa?

Takie odbiory osobiste do rozważenia ;) 170 paczek zostaje i finito.

Opublikowano

UPSem mi dzisiaj przyszło koło 12 do pracy. W sumie zdziwiony byłem, że nikt jeszcze nie wrzucał nic o wrażeniach z gazety. Ja sam jestem bardzo zadowolony. Jest dla mnie idealnie publicystyki i recenzji. A co ważne jest cała masa gier o których właśnie chcę poczytać. Muszę przyznać, że czuję się jakbym cofnął się do lat 90. Też bardzo miło się czyta wywiad ze Ścierą. Mój idol z dziecinstwa. Kocham stare numery PE i ich magię, ale przyznaję bez bicia również, że obecnie PE to najwyższy poziom. Redakcja pełna zajawkowiczów którzy umieją pisać i mają pomysły na teksty. Świetny naczelny i wydawca. Czuję jakby PE było w najlepszej formie. Liczę, że spaja się Wam to wszystko finansowo. Ja na pewno nie przestanę dokładać swojej cegiełki.

Opublikowano
51 minut temu, Jontek80 napisał(a):

Brakuje ciagle cos od atari. Tylko moze xl/xe. I duzo polskich gier. Tylko czy ktos by kupil to oprocz mnie?

Ja bym kupił ale Atari to chyba musiałoby całościowo wszystkie generacji zaliczyć bo osobne A2600(i reszta)/XL/XE/Lynx/Jaguar nikt nie wypuści bo wtedy faktycznie kupimy we dwóch.