Opublikowano 17 czerwca17 cze 18 godzin temu, Perez napisał(a):Jutro ruszy wysyłka... Dzwonił kurier InPostu, że "panie kochany, no nie dam rady dzisiaj, miliony paczek, kurierów mało". No ale mają jutro wpaść na 2 busy, więc powinni większość zabrać.A generowaliście już numery przesyłek? Bo ja nic nie mam jeszcze.
Opublikowano 17 czerwca17 cze Ja przez Allegro i pierwszy raz się zdarza, że do tej pory nie ma tego numeru wygenerowanego.
Opublikowano 17 czerwca17 cze U mnie chyba od soboty, ale brałem ze sklepiku psxa tak jak pan Jezus powiedział
Opublikowano 17 czerwca17 cze Szkoda że taka słaba jakość arta przy okładce z Chrono Trigger. Psuje to dosyć efekt…
Opublikowano 17 czerwca17 cze Autor 3 godziny temu, Rozi napisał(a):A generowaliście już numery przesyłek? Bo ja nic nie mam jeszcze.Generujemy na bieżąco, jeszcze OK 400 przesyłek do ogarnięcia, dzisiaj ok. 15.00 InPost wpada zgarnąć jakieś 800-900. Reszta na jutro zostanie, co i tak wyjdzie w miarę OK, bo termin planowaliśmy max do piątku na wysyłanie.
Opublikowano 17 czerwca17 cze Co zrobisz @Perez z przycietym unikatem?Wrzucisz komus losowo w koperte jak zloty bilet w tym filmie o czekoladzie?Wystawisz w licytacji na cele charytatywne na pieski?Zdeponujesz w sejfie na czas nieokreslony?
Opublikowano 17 czerwca17 cze Autor 42 minuty temu, Ken Adams napisał(a):Co zrobisz @Perez z przycietym unikatem?Wrzucisz komus losowo w koperte jak zloty bilet w tym filmie o czekoladzie?Wystawisz w licytacji na cele charytatywne na pieski?Zdeponujesz w sejfie na czas nieokreslony?Leży sobie na parapecie póki co. Nadejdzie jego czas!Pierwszy kurier już jest, odklikują się właśnie przesyłki, tak że dzisiaj cały sklep wyjdzie, cała limitka i z 95% pojedynczych sztuk. No i też sporo tych większych zestawów. Ogólnie z 375 zostanie na jutro i finito.
Opublikowano 17 czerwca17 cze U mnie jeszcze nie ma, ale to dobrze, bo jestem za granicą i pewnie bym miał problem odebrać. 😅
Opublikowano 17 czerwca17 cze 27 minut temu, Vectorix napisał(a):U mnie jeszcze nie ma, ale to dobrze, bo jestem za granicą i pewnie bym miał problem odebrać. 😅W razie czego w apce możesz przedłużyć lub wysłać kod qr komuś znajomemu/rodzinie
Opublikowano 17 czerwca17 cze Autor 35 minut temu, grzybiarz napisał(a):W razie czego w apce możesz przedłużyć lub wysłać kod qr komuś znajomemu/rodzinieO, w sumie zapominam o tym, bo spokojnie z 10 zamowien mam odlozonych na prosbe kupujacych, bo ich teraz nie ma. W sumie i tak lepsza opcja, bo bywa, ze ktos zapomina i wracaja przesylki.
Opublikowano 17 czerwca17 cze Kolekcja uzupełniona. Świetnie się czyta w czasie gdy daję Switchowi odpocząć i się podładować. Super, że w końcu coś od Nintendo. Marzy mi się, że następny będzie mój ukochany GameCube.
Opublikowano 17 czerwca17 cze Brakuje ciagle cos od atari. Tylko moze xl/xe. I duzo polskich gier. Tylko czy ktos by kupil to oprocz mnie?
Opublikowano 17 czerwca17 cze Mantis jak Ty to już masz?????!!!! Byłeś w redakcji osobiście ze skrzynką piwa?
Opublikowano 17 czerwca17 cze Autor 13 minut temu, grzybiarz napisał(a):Mantis jak Ty to już masz?????!!!! Byłeś w redakcji osobiście ze skrzynką piwa?Takie odbiory osobiste do rozważenia ;) 170 paczek zostaje i finito.
Opublikowano 17 czerwca17 cze UPSem mi dzisiaj przyszło koło 12 do pracy. W sumie zdziwiony byłem, że nikt jeszcze nie wrzucał nic o wrażeniach z gazety. Ja sam jestem bardzo zadowolony. Jest dla mnie idealnie publicystyki i recenzji. A co ważne jest cała masa gier o których właśnie chcę poczytać. Muszę przyznać, że czuję się jakbym cofnął się do lat 90. Też bardzo miło się czyta wywiad ze Ścierą. Mój idol z dziecinstwa. Kocham stare numery PE i ich magię, ale przyznaję bez bicia również, że obecnie PE to najwyższy poziom. Redakcja pełna zajawkowiczów którzy umieją pisać i mają pomysły na teksty. Świetny naczelny i wydawca. Czuję jakby PE było w najlepszej formie. Liczę, że spaja się Wam to wszystko finansowo. Ja na pewno nie przestanę dokładać swojej cegiełki.
Opublikowano 17 czerwca17 cze 51 minut temu, Jontek80 napisał(a):Brakuje ciagle cos od atari. Tylko moze xl/xe. I duzo polskich gier. Tylko czy ktos by kupil to oprocz mnie?Ja bym kupił ale Atari to chyba musiałoby całościowo wszystkie generacji zaliczyć bo osobne A2600(i reszta)/XL/XE/Lynx/Jaguar nikt nie wypuści bo wtedy faktycznie kupimy we dwóch.