Opublikowano sobota o 18:081 dzień No mam nadzieję, że oprócz tego rozbudowanego trybu Story będzie też podobny tryb jak w REVO lub Quest z VF4. Virtuę uwielbiam, to koja ulubiona bijatyka i cieszę się bardzo, że poważnie podchodzą do nowej części.Bardzo jestem ciekaw co jeszcze tam wymyślą, ale te nowe postacie jakieś takie niespecjalne - Stella to jeszcze pół biedy, wygląda praktycznie jak Sarah, walczy kickboxingiem, więc będzie kontaktowa w walce jak Brad, ale ten Cielo to ma zadatki na jakiegoś pendejo. Oprócz tego generyczny murzyn (będzie pewnie bokserem), i azjatka.Jak mi usuną kogoś ze starej gwardii i wcisną ich w to miejsce to ch*j im w dupę
Opublikowano sobota o 18:381 dzień Bardziej bym sie spodziewal ze kogos ze starej gwardii usuna na chwile zeby potem wciskac jako DLC.
Opublikowano wczoraj o 02:23 1 dzień W dniu 21.05.2026 o 15:29, Observer napisał(a):Plus liczę na to że studio od Yakuzy zapewni jakiś godny tryb singleplayer wzorowany na tej serii.Posłuchali się, teraz muszę kupić. Takie są zasady.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. On 6/6/2026 at 7:08 PM, Snake_Plissken said:No mam nadzieję, że oprócz tego rozbudowanego trybu Story będzie też podobny tryb jak w REVO lub Quest z VF4. Virtuę uwielbiam, to koja ulubiona bijatyka i cieszę się bardzo, że poważnie podchodzą do nowej części.Bardzo jestem ciekaw co jeszcze tam wymyślą, ale te nowe postacie jakieś takie niespecjalne - Stella to jeszcze pół biedy, wygląda praktycznie jak Sarah, walczy kickboxingiem, więc będzie kontaktowa w walce jak Brad, ale ten Cielo to ma zadatki na jakiegoś pendejo. Oprócz tego generyczny murzyn (będzie pewnie bokserem), i azjatka.Jak mi usuną kogoś ze starej gwardii i wcisną ich w to miejsce to ch*j im w dupę Shun juz pewnie nie zyje Lau tez bo byl nieuleczalnie chory w VF5 jak poleca to plakal nie bede xD
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Okaże się że ta wódeczka Shuna to był tak naprawdę eliksir nieśmiertelności, a Lau zostanie przerobiony na cyborga przez jakąś złą organizację.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. W dniu 6.06.2026 o 20:38, pawelgr5 napisał(a):Bardziej bym sie spodziewal ze kogos ze starej gwardii usuna na chwile zeby potem wciskac jako DLC.Tam jest za krotka lawka zeby takie podejscie stosowac. To nie pokeball z tekkena, ze co odslona to jakies pasztety z mixem ciosow innych postaci. Jesli chcieliby to rozpisac na sezony (straszny rak) to 1/4 podstawki by zniknela.VF stawialo zawsze na prawidziwe style walki i niech sie tego trzymaja. Juz i tak jest z 5 postaci od kunf-fu ale temat nie jest wyczerpany. To jak juz maja cos sezonowac to faktycznie nowych zawodnikow a nie recykling starych.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Do DLC mają spory zestaw gości z Yakuzy.11 godzin temu, wet_willy napisał(a):Shun juz pewnie nie zyje Lau tez bo byl nieuleczalnie chory w VF5 jak poleca to plakal nie bede xDŚmierć to żadna przeszkoda przed powrotem w świecie bijatyk, jak zresztą uczy Heihachi i Bison.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jak wszyscy pewnie zaczna tez kupowac licencje na postacie z innej gry.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor W serii VF raczej trzymano się zasady, że nikogo nie usuwano ze składu, a jedynie dodawano (zazwyczaj) dwie nowe postacie.W VF2 do obsady z „jedynki” dołączyli Lion i Shun Di. W VF3 zachowano wszystkich wojowników, a skład wzbogacili Aoi i Taka-Arashi. W VF4 pojawili się Vaneska i Lei-Fei (po raz pierwszy pożegnano wtedy sumokę). VF4 Evolution (swoją drogą genialna gra) dodało Brada i Goha. Piątka rozbudowała ekipę o El Blazea i Eileen, a VF5 R.E.V.O. dorzuciło Jeana oraz przywróciło sumokę.Jak widać po przeciekach, w najnowszej części zmiany będą znacznie większe, ale liczę, że Lau pozostanie w składzie. Obok Akiry i Kage-Maru to moja ulubiona postać. Plus, tak jak Observer zaznaczył, kaplica to najmniejszy problem w świecie bijatyk. Uwielbiam Virtuę. Czekam i biorę w dniu premiery. Całość prezentuje się niesamowicie. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Sylvan Wielki