Opublikowano 29 kwietnia29 kwi Na tej grafice najlepiej widać skalę sukcesu RE9. Poza tym top 3 to gry z dziadkiem Leonem w roli głównej.
Opublikowano 29 kwietnia29 kwi Leon: panie kapkum, dajcie mi odpocząć, jestem stary, bolą mnie plecy...Capcom:
Opublikowano 29 kwietnia29 kwi Zaraz się okaże, że jednym ze skutków ubocznychspoilerElpisjest zapobieganie starzenia się ciała albo wręcz cofanie się starzenia. I cyk, mamy młodego Leona przez następne 20 części. Dokładnie to samo zrobiono już z Jill, Claire i Rebeką wcześniej, więęęęęc... Edytowane 29 kwietnia29 kwi przez Josh
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. W dniu 25.04.2026 o 21:01, oFi napisał(a):Pare rzeczy się zgadza ale widać chyba czytałeś ten raport po łebkach, bo jest tylko wzmianka ze zmarł. To że zajuchał go tam Wesker to raczej nikt o tym nie wiedział.Po łebkach to chyba czytałeś mój post. Dosłownie napisałem, że w raporcie Grace nie było żadnej wzmianki, że to Wesker zabił Spencera. Ta scena była finałem dlc do RE5.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Godzinę temu, kiseki napisał(a):Po łebkach to chyba czytałeś mój post. Dosłownie napisałem, że w raporcie Grace nie było żadnej wzmianki, że to Wesker zabił Spencera. Ta scena była finałem dlc do RE5.To się może nie zrozumieliśmy, bo ja zrozumiałem, ze masz pretensje o to, że Grace w raporcie nie wspomniała o tym, ze Wesker go zabil. A z tego wychodzi, że ona po prostu o tym nie wiedziała, a nie że capcom coś namieszał (chociaż może to niedopatrzenie capcomu, who knows).