Opublikowano wczoraj o 21:04 1 dzień Wszystkie wyzwania w dodatku zrobione, w sumie jedyne trudne to przejście piątej rangi, a z tych fajniejszych to zadanie 5K obrażeń jednym strzałem pewnemu bossowi albo przetrwanie przez 40 minut jednocześnie zabijając nie mniej niż 110 przeciwników, jedno i drugie wymagało trochę kombinowanka i szczęścia. Po przejściu jeszcze raz z nową "skórką" dla Leona odblokowuje się fajna grafika w menuspoiler?W ogóle dobra jest ta nagroda za przejście na najwyższym poziomie trudności, Leon na wkurwie leci na zombiaki z samym toporkiem przerabiając je wszystkie na krwawą papkę, a jak się przyfarci z perkami to można zrobić taki build, że nawet ostatni boss nie ma zbyt wiele do powiedzenia.Nie wierzę, że miałem fun grając w "rogala"
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 11 godzin temu, Josh napisał(a):Nie wierzę, że miałem fun grając w "rogala" Wmówiłeś sobie, że Ci nie siedzą A tak naprawdę są mega. Masz wiele do nadrabiania w takim razie xD
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Gatunek nie jest mi obcy, trochę się pograło w niektóre tytuły (Let it Die, Dead Cells, Darkest Dungeon i jeszcze parę innych) i od każdego zbierało mi się na bełta. I nie, że pograłem 20 minut z nastawieniem że na pewno mi się nie spodoba tylko każdej z tych gier ligitnie dałem od 5 do 10 godzin, żeby mnie wciągnęły i niestety, formuła kompletnie mi nie siadła. Aż tu nagle Capgod wyskoczyło z mechanikami rogala w Residencie i siadło od razu, co tylko dowodzi że czego się ci ludzie nie dotkną, to zamienia się w złoto Ale jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa, po Pragmacie planuję spróbować Sarosa, chciałbym zmierzyć się z Returnalem, no i ostatnia deska ratunku jeżeli wszystko inne zawiedzie, czyli Hades.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. W dniu 19.05.2026 o 12:10, Masamune napisał(a):Mówisz o bugu, czy legitnie odblokowałeś tę opcję za CP?Legitnie wszystko robiłem. Po dwóch przejściach masz na tyle CP ze rakietnica + nieskończony zapas ammo do rakietnicy możesz odblokować.Ale nie robilem tego bo chciałem sobie leonem postrzelać normalnie z broni na obłędzie.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 2 godziny temu, Josh napisał(a):Gatunek nie jest mi obcy, trochę się pograło w niektóre tytuły (Let it Die, Dead Cells, Darkest Dungeon i jeszcze parę innych) i od każdego zbierało mi się na bełta. I nie, że pograłem 20 minut z nastawieniem że na pewno mi się nie spodoba tylko każdej z tych gier ligitnie dałem od 5 do 10 godzin, żeby mnie wciągnęły i niestety, formuła kompletnie mi nie siadła. Aż tu nagle Capgod wyskoczyło z mechanikami rogala w Residencie i siadło od razu, co tylko dowodzi że czego się ci ludzie nie dotkną, to zamienia się w złoto Ale jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa, po Pragmacie planuję spróbować Sarosa, chciałbym zmierzyć się z Returnalem, no i ostatnia deska ratunku jeżeli wszystko inne zawiedzie, czyli Hades.W TLOU2 Remastered bardzo dobry jest tryb No Return.