Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Lokowanie zegarków Hamiltona takie subtelne Można sobie kupić, jak ktoś ma nadmiar kasy.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. No niestety "trochę" więcej od zwykłych Khaki, bo kurwa ładny jest.btw w temacie gierki, czy mi się wydaje czy L ma tylko jedną animację stealth killa toporkiem?:/
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 8 godzin temu, Rtooj napisał(a):Fajne widziałem komentarze że gdyby to było Grace 100% to byłby najlepszy resident, i to prawda, szpital, podziemia, domek, ścieki, to dosłownie odpowiedź na RE2. I zrobiony po prostu jeszcze lepiej.A Leon jak to Leon, dopasiony RE4 z budową leveli jak TLOU i pewnie lekkim szaleństwem re5/6. Trochę nie podobało mi się że od razu ma pełne komplety broni, ale w sumie dziwne gdyby miał tam jechać z nożem.Zgadzam sie. Młoda dupeczka to jeszcze ma wiele przed sobą. Kto wie gdzie ja zaprowadzi następne śledztwo z działu FBI. Trzymam za nia kciuki bo może namieszać 11 minut temu, messer33 napisał(a):No niestety "trochę" więcej od zwykłych Khaki, bo kurwa ładny jest.btw w temacie gierki, czy mi się wydaje czy L ma tylko jedną animację stealth killa toporkiem?:/ja ze 4 naliczylem.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dziś jeszcze posprawdzam ale wczoraj właśnie grałem etap tlou-like i z 3 kille jeden po drugim taka sama animacja.
Opublikowano 17 minut temu17 min Podczas grania w tego residenta wzmaga się głód ogrania innych gier z serii. Nie tylko tych zaległych, ale też tych, które przeszedłem wielokrotnie. Już mi się zachciało RE1, RE2 i RE4, nawet bym wjechał jeszcze raz w RE wiocha i zagrał w TPP dla odmiany.
Opublikowano 11 minut temu11 min Mnie do 7 i 8 kompletnie nie ciągnie, ale do reszty jak najbardziej. No i jeszcze 5 i 6 nigdy nie gralem ( slyszalem tylko ze to gorsze czesci i nie lubiane ).
Opublikowano 10 minut temu10 min Ja na pewno do Revelations 1+2 musze wrócić. Mam tam niedokończone sprawy