Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Persona 4 Revival

Featured Replies

Opublikowano
9 minut temu, pawelgr5 napisał(a):

P6 przecież będzie wyglądac podobnie. Nie spodziewałbym się na waszym imejscu że to nagle będzie przeskok generacji jak chodzi o jakość detali w grafice. Gra będzie pewnie potężna i wielka więc tym bardziej nikt tam nie zrobi dużo więcej graficznie niż widać na trailerze P4 Revival. Dla mnie trailer spoko.

Może będzie Unreal Engine 5, zobaczymy.

Atlus cośtam nie bardzo Wie na czym robić, ten ich przedwojenny trup jednakże przegrywa chyba nawet z darmowymi śmieciami, ale za to chodzi trochę lepiej.

P3 i P4 rimejki to jest U4, wątpie aby P6 czekał ten sam los.

• Odpowiedzi 58
  • Wyświetleń 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie lepiej ograć 2 razy 2 wersje jednej z najlepszych gier jakich zasmakujecie w życiu? p4 nie jest tak rozjebana na 100h jak p5 i nie męczy buły dungeonami jak p3. Tak zwana gra ideał. Najlepsza mie

• Zdaje się byli tacy, co chcieli gier po polsku: https://store.steampowered.com/app/2963950/Persona_4_Revival/

• Za 9h oglądamy

Opublikowano

No też oczekuję, że przy P6 przeskoczymy graficznie z późnego ps3 na chociaż wczesne ps4 ;d

Opublikowano

Goty

p6 pewnie nie wykroczy poza poziom anime gry z ps4 po prostu jak zawsze będzie to ratować personowy styl i tak po prawdzie nic więcej nie potrzebuje w tych grach

Opublikowano

Wiadomo grafika nie ma w grach Atlusa wielkiego znaczenia, ale czymś ta P6 mogłaby się wyróżniać, zobaczymy.

P4R day1 na pewno, luty spokojny, a to moja pierwsza Personka była, chętnie ogram drugi raz, wiadomo coś o większych zmianach poza grafiką?

Opublikowano

Chyba nie za bardzo na razie wiadomo.

Mogliby zmienić tożsamość mordercy, bo to już jednak nie to samo, jak wiesz kto zabija ;p

Opublikowano
1 minutę temu, Pix napisał(a):

Chyba nie za bardzo na razie wiadomo.

Mogliby zmienić tożsamość mordercy, bo to już jednak nie to samo, jak wiesz kto zabija ;p

No ciekawe, czy dotkną coś w story.

W combat widzialem jakieś 4 more, baton passy itp. to wiadomo będzie nowe, ale ciekawe co dotkną w dungeonach, które w P4 były jakie były.

Opublikowano

Na tych kilku screenach i klipach nie zapowiada się, żeby zmiany miały być jakieś rewolucyjne. Labirynt wciąż kwadratowy, więc można założyć losowo-generowane poziomy w nieco ładniejszej oprawie. W walce Baton-Pass faktycznie i jakiś pasek w rogu (coś jak Theurgy?). Mam nadzieję, że po tych wszystkich zmianach nie okaże się, że gra zrobi się zbyt prosta, jak P3R czy P5R.

Nie spodziewałbym się, żeby zmienili cokolwiek w fabule. Może dialogi subtelnie. Pytanie, jak będzie z cenzurą? W P3R były zmiany w scenkach na plaży w tej kwestii. Oby w P4R za dużo nie kombinowali. Kanji w kąpielówkach jako osobny strój musi być.

Mnie ciekawi remiks OSTa. Muzyka z P4 należy do moich ulubionych z serii. Podobały mi się remiksy z Dancing, więc pokładam pewne nadzieje w OST z P4R. Liczę na solidny miks nowych i starych utworków, jak w P3R.

Oby tylko Your Affection nie zjebali.

Opublikowano

też o muzyke sie najbardziej martwie xD przy trójce dużo jojczyłem przed graniem, ale teraz mi sie podobają te remixy zobaczymy jak tutaj. chyba nowa wokalistka będzie