Opublikowano wtorek o 21:023 dni 33 minuty temu, Danny85 napisał(a):Chciałem zapytać Pereza czy XBox Extreme będzie również w Empiku. Nie stać mnie już na te wysyłki z allegro 😃Ja zawsze coś dobieram sobie, żeby mieć przesyłkę smart. Jak nie masz smarta to często są promki np 40 zł na rok. Teraz dobrałem ps3 extreme
Opublikowano wtorek o 21:133 dni Magazyn w przedsprzedaży 29,99zł, w empiku będzie 34,99zł, wysyłka najtańsza 10,99zl. Mam nadzieję, że mnie nigdy nie spotka taki los, że mi będzie brakować 6zł na szmatławca.
Opublikowano wtorek o 21:482 dni Jak porównasz do ludzi co wydają codziennie 23 zł na fajki to jest nic
Opublikowano środa o 04:372 dni Autor 8 godzin temu, Danny85 napisał(a):Chciałem zapytać Pereza czy XBox Extreme będzie również w Empiku. Nie stać mnie już na te wysyłki z allegro 😃Będzie :) Z początkiem października razem z Amiga Extreme.
Opublikowano wczoraj o 11:19 1 dzień Tradycyjnie wysyłki rozłożą się na 2-3 dni - część wyjedzie od nas już jutro, natomiast większość w poniedziałek i wtorek.Premiera wydania wraz z dostępem do wersji cyfrowej zgodnie z planem 19 września.
Opublikowano wczoraj o 12:42 1 dzień Autor W ogóle ciekaw jestem Waszego odbioru tego numeru. Druk był w innej drukarni i ogólnie nie wiem, jak oni to zrobili, ale to jest... grubsze :D. Znaczy okładka jest grubsza świadomie - zrobiliśmy 200g zamiast 170g, ale środki też jakoś grubsze, chociaż papier ten sam... Po lewej 140 stron PC Extreme, po prawej 124 strony Xboksa. Najgorzej, że 2 sztuki w jedną kopertę to już max na styk. No ale tym jak muchę strzelicie to nie ma co zbierać ;)
Opublikowano wczoraj o 14:58 1 dzień Autor 14 minut temu, Słupek napisał(a):grubość jak grubość a ZAPASZEK?Chyba mniej intensywny, ale też jakby inny? Za dużo tych farb drukarskich.
Opublikowano wczoraj o 18:05 1 dzień Martwię się o Ciebie, Perez. Co miesiąc wciąganie takiej ilości farby drukarskiej nie może być zdrowe
Opublikowano wczoraj o 20:23 1 dzień @Pix nie wiem jak przy Xboxie, ale przy PSXE to od dawna nie ma czego wciągać.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Autor Wszystkie zamówienia ze sklepu gotowe - czekamy na InPost i dzisiaj wyjadą. A jak ktoś zamawiał spoza PL to też dzisiaj wyjdzie wszystko z Poczty Polskiej. Przez weekend działam z Allegro i tam powinno dać radę wszystko wysłać w poniedziałek i wtorek.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 14 minut temu, Perez napisał(a):Wszystkie zamówienia ze sklepu gotowe - czekamy na InPost i dzisiaj wyjadą. a nie jakieś secret service co przez miesiąc się bawią z wysyłkami @grzybiarz
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ja już tam nie dolewam oliwy do ognia do tamtego tematu, ale wczoraj już widzialelem etykietę w apce InPost (na xboxa).