Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Autor 40 minut temu, Yoshu napisał(a):Druk i kontrola jakości też premium:Dobrze, że chociaż da się rozczytać Uuu, nowa drukarnia zbiera minusy. Jakby tego wiecej to daj znac - ogarniemy. Od tego to mozna oczoplasu dostac, zeby rozczytac.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Pytanie do @Konsolite czemu przy recce każdej bijatyki w minusach dajesz 'balans'? Rozumiem jeśli jest to sytuacja jak w Injustice 1 gdzie wiadomo było że gra jest zepsuta (laserek Supermena czy overhead low Doomsdaya) lub parę postaci faktycznie ma większe możliwości od reszty (jak w MK) i takie coś powinno być opisane w recce, ale DoA raczej nie ma takich problemów. Tym bardziej jest to niezauważalne przy bardziej casualowym graniu bo jeśli patrzymy 'turniejowo' to żadna bijatyka nie ma idealnego balansu (nawet GG) i wlatują tier listy z podziałem kto jest przepakowany a kto leszczem.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. No, w końcu przyszły także poprzednie wydawnictwa. Będzie czytane!
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 2 godziny temu, łom napisał(a):Pytanie do @Konsolite czemu przy recce każdej bijatyki w minusach dajesz 'balans'? Rozumiem jeśli jest to sytuacja jak w Injustice 1 gdzie wiadomo było że gra jest zepsuta (laserek Supermena czy overhead low Doomsdaya) lub parę postaci faktycznie ma większe możliwości od reszty (jak w MK) i takie coś powinno być opisane w recce, ale DoA raczej nie ma takich problemów. Tym bardziej jest to niezauważalne przy bardziej casualowym graniu bo jeśli patrzymy 'turniejowo' to żadna bijatyka nie ma idealnego balansu (nawet GG) i wlatują tier listy z podziałem kto jest przepakowany a kto leszczem.Bo trzeba było jakiś dodać ;)W przypadku DOA bardziej chodzi o balans pozycjonowania, na wielu arenach, jeden gracz, zazwyczaj pierwszy ma przewagę bo jeden szybki cios i 2ga postać leci na kolejną platformę. Po prostu trzeba było dać minusik.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 7 godzin temu, Konsolite napisał(a):Po prostu trzeba było dać minusikAle że jak?Dawać w recenzji minus dla samego faktu, że ten "musi" być i to jeszcze taki, który nie wyjaśnia dostatecznie swojego zastosowania? Bo przecież w samym tekście też o tym ani słowa... Dawno większej bzdury nie czytałem ;)Tak jakby dać (czy to w plusach czy w minusach) po prostu "poziom trudności", a Ty czytelniku domyśl się o co chodziło recenzentowi ;)No chyba, że recenzja, jak i samo pismo jest kierowane tylko i wyłącznie do znawców, którzy może się domyślą... Chociaż jak widać dwa posty wyżej - chyba jednak też nie ;) Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Gomlin
Opublikowano 4 minuty temu4 min Literówek też już kilka wyłapałem, a raz to chyba komuś cały wyraz zaginął.