Opublikowano poniedziałek o 12:394 dni Godzinę temu, Veselar napisał(a):Dycha za wjazd i piwo? xDDycha to dla kobiet.Dla chłopów stówka piękny kawalerze
Opublikowano poniedziałek o 22:543 dni 10 godzin temu, oFi napisał(a):Dycha to dla kobiet.Dla chłopów stówka piękny kawalerze Czyli typowy polski seksizm
Opublikowano wtorek o 11:443 dni Autor Cześć, Dopięliśmy już sporo szczegółów, jutro o 10:00 oficjalnie ruszamy ze sprzedażą biletów. Daję znać forumkowi jako pierwszemu, że przygotowaliśmy trzy różne opcje - standard, VIP i PREMIUM z różnymi bonusami w pakiecie. Te droższe warianty mają ograniczoną liczbę sztuk. Mam nadzieję, że oferta Wam się spodoba. Działam dalej, by dopiąć na ostatni guzik wszystkie planowane atrakcje już tam na miejscu. Jutro wracam z linkiem do naszego systemu sprzedaży.
Opublikowano wtorek o 12:153 dni I że będzie się wyginała taka, że będzie można zajrzeć do środka.To cytat z relacji bodajże extreme party 2 w Chorzowie. Niestety te teksty mnie ukształtowały.
Opublikowano środa o 08:002 dni Autor Oficjalnie startujemy ze sprzedażą biletów na Extreme Party 2025!https://ekobilet.pl/psx-extreme-9204/extreme-party-2025-58602/599854-biletyZachęcam i zapraszam (po kliknięciu "i" jest więcej informacji, co zawarte w pakiecie).
Opublikowano środa o 09:092 dni Koszulka by się przydała w tym pakiecie VIP, bo prenumeraty nie potrzebuję opłacając patronite. Bilet kupiony, fajnie, że coś się dzieje
Opublikowano środa o 17:142 dni W związku że koszulka jest w pakiecie za 349, i trochę średnio chciałbym dopłacać 149 zeta tylko za nią, może warto dać Patronom kupienia jej osobno? Nie muszę dodawać że bilet VIP już na mailu Z kim się widzę?
Opublikowano środa o 22:501 dzień Tyle lat mnie na tym forum nie było. A przywołało mnie info o imprezie, na której poprzedniczkach nastoletni ja nie miał szans się pojawić. Może to znak, żeby przed pojawieniem się mojego potomka na świecie, spełnić to nastoletnie marzenie 🤔