Skocz do zawartości

Extreme Party 2025 - impreza Ekstrima w starym stylu

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Veselar napisał(a):

Dycha za wjazd i piwo? xD

Dycha to dla kobiet.

Dla chłopów stówka piękny kawalerze Cell

• Odpowiedzi 36
  • Wyświetleń 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, Dopięliśmy już sporo szczegółów, jutro o 10:00 oficjalnie ruszamy ze sprzedażą biletów. Daję znać forumkowi jako pierwszemu, że przygotowaliśmy trzy różne opcje - standard, VIP i PREMIUM z róż

• Oficjalnie startujemy ze sprzedażą biletów na Extreme Party 2025! https://ekobilet.pl/psx-extreme-9204/extreme-party-2025-58602/599854-bilety Zachęcam i zapraszam (po kliknięciu "i" jest więcej infor

• Kmiot
    Kmiot

Trochę się cykam zapytać czy będzie Gamera.

Opublikowano
10 godzin temu, oFi napisał(a):

Dycha to dla kobiet.

Dla chłopów stówka piękny kawalerze Cell

Czyli typowy polski seksizm sadkek

Opublikowano
  • Autor

Cześć,
Dopięliśmy już sporo szczegółów, jutro o 10:00 oficjalnie ruszamy ze sprzedażą biletów. Daję znać forumkowi jako pierwszemu, że przygotowaliśmy trzy różne opcje - standard, VIP i PREMIUM z różnymi bonusami w pakiecie. Te droższe warianty mają ograniczoną liczbę sztuk. Mam nadzieję, że oferta Wam się spodoba. Działam dalej, by dopiąć na ostatni guzik wszystkie planowane atrakcje już tam na miejscu.

Jutro wracam z linkiem do naszego systemu sprzedaży.

Opublikowano

Mam nadzieje, ze striptizerka bedzie ładna. )

Opublikowano

I że będzie się wyginała taka, że będzie można zajrzeć do środka.

To cytat z relacji bodajże extreme party 2 w Chorzowie. Niestety te teksty mnie ukształtowały.

Opublikowano

Koszulka by się przydała w tym pakiecie VIP, bo prenumeraty nie potrzebuję opłacając patronite. Bilet kupiony, fajnie, że coś się dzieje )

Opublikowano

W związku że koszulka jest w pakiecie za 349, i trochę średnio chciałbym dopłacać 149 zeta tylko za nią, może warto dać Patronom kupienia jej osobno? Nie muszę dodawać że bilet VIP już na mailu D Z kim się widzę?

Opublikowano

Czy będą takie szklanki, tylko z logiem PE?

gykLKBOjdEaKF8FnAGc1s9sMtZBYVoPT.jpg

Opublikowano

Tyle lat mnie na tym forum nie było. A przywołało mnie info o imprezie, na której poprzedniczkach nastoletni ja nie miał szans się pojawić.

Może to znak, żeby przed pojawieniem się mojego potomka na świecie, spełnić to nastoletnie marzenie 🤔