Opublikowano 10 września10 wrz To jeszcze nie koniec. Twitter się uaktywnił i jedzie po nich z góry do dołu, przekonując, że powinny co najwyżej w kuchni siedzieć a nie pchać się w tematy o których pojęcia nie mają To jest tak piękna orka, że chyba zrobię sobie kolejne wiadro popcornu i będę nadrabiał komentarze.Szybko poszło z tym postem, widziałem, że coś tam wpadło ale nawet nie zdążyłem przeczytać
Opublikowano 11 września11 wrz W dniu 27.08.2025 o 09:40, Raptor napisał(a):Jak tak na wspominki to tu shot z EP3 (ocenzurowane pod PG13) to co nie poszlo do druku ;):Też jestem drugim zdjęciu :)
Opublikowano 13 września13 wrz Relacja z turnieju Tekkena 3 wyszła krótka, bo turniej był mały, a i nie nagrałem dużo z samej imprezy już po starcie.Ale ponieważ kilka osób spoza forum pytało mnie o walki, to wrzucam film z relacją, meczem o 3. miejsce i finałem.
Opublikowano 13 września13 wrz Żałuję, że mnie nie było ale niestety siła wyższa.Nie mogę się wypowiadać o samej imprezie i evencie wieńczącym EP'25. Tak samo jak te pisdy, ale one mogą bo czytają pismo ale ich nie było. Co za bzdury. Chciałem napisać komentarz ale oczywiście wszystko zablokowane. Wszyscy wiedzą jakie jest PE, wszyscy wiedzieli co będzie bo była puszczona lista co i o której godzinie będzie. Jeden typ fajnie napisał, że np. w F1 już nie ma grid girls z parasolkami, bo chcieli walczyć z uprzedmietowieniem a tak naprawdę duża ilość dziewczyn straciła możliwość łatwego dorobienia sobie do rachunków. Mniejsza z tym. Najlepiej się wypowiadać o czymś na czym się nie było. Czytałem komentarze i nic do nich nie dociera. I jeszcze jakiś psycholog gier się udzielał. I czy przypadkiem CDPR nie fundowało jakichś pierdół? A tu laska (o przepraszam, bo to uprzedmiotowienie kobiet) pierdoli jakieś kocopoły? Jeśli oni coś fundowali a ona takie wysrywy wali, to chyba powinno coś z nią zrobić, chyba, że będą się srali o to, że lewaczka będzie coś im smród robić. W ogóle pojebane akcja.
Opublikowano 17 września17 wrz @Perez @Roger Jak skontaktujecie się z wygranymi Giga Testów? Bo ja wpisałem tylko swój nick forumkowy. I przy kolejnej edycji przydało by się trochę pytań z wiedzy na temat magazynu/życia redakcji.
Opublikowano 17 września17 wrz 8 minut temu, łom napisał(a):@Perez @Roger Jak skontaktujecie się z wygranymi Giga Testów? Bo ja wpisałem tylko swój nick forumkowy. I przy kolejnej edycji przydało by się trochę pytań z wiedzy na temat magazynu/życia redakcji.Będzie info w numerze październikowym, ale też równolegle poleci na sociale i na forumka wrzucę, więc zakładam, że zainteresowany jakoś siebie znajdzie. Co do kolejnej odsłony - jasne, będzie można rozbudować, na razie - nie ukrywam - było to szyte dość szybko przy całym tym rozgardiaszu eventowym, więc już nie debatowaliśmy godzinami nad pytaniami.