Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Denshattack!

Featured Replies

Opublikowano

Jest to pewnie najlepsza mainstreamowa arcade'ówka od czasu Neon White. Tak wielu twórców nie potrafi lub nie ma ambicji, by zrobić to tak kompletnie - z powodem, ze stylem, i z bogatym dopracowaniem każdej sekundy. W Denshattack każdy element pasuje do głównej wizji, i zawsze pasuje do współczesnego grania, bez faktycznego powtarzania przestałych elementów gier, do których się odnosi.

W tym przypadku, możliwość kręcenia tricków sprawia, że SUFIT bardzo się nam reguluje na głowie - można jechać żeby dojechać do końca, ale jeśli to zbyt banalne, można cały czas sobie wypełniać próbując nabić wynik, co sprawia też, że wyrobienie wszystkich zakrętów, risky dodge i tak dalej stają się szalenie napięte. Za ich sprawą, poziom trudności gry jest zawsze akurat taki, jak chcemy.

Osobiście robię resztę na złoto, ale złoty score to już od pierwszych etapów trochę dużo jak dla mnie. Trzeba kręcić gałą jak pojebany.

• Odpowiedzi 31
  • Wyświetleń 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bzduras
    Bzduras

Kto nie kupi ten trąba. Skillowe, szybkie, ładne, oryginalne, wciągające, a to wszystko za śmieszną cenę. Tu nie ma co się zastanawiać.

• Bzduras
    Bzduras

69 na konsolach, z promką na start 49 na Steamie, na klocu ma Play Anywhere

• Pograłem trochę, Muzyka i oprawa dają mocny vibe Jet Set Radio. Jest bardzo szybko i dynamicznie, poziom trwają zazwyczaj kilka około 2-3 minut ale daje tyle możliwosci że jak ktoś chce może je następ

Opublikowano

Tylko złoto, w innym przypadku to jest samograj który nie daje żadnej satysfakcji, co prawda jest kilka tras które wymagają od gracza spełnienia określonych warunków ale jest ich mało i są niezbyt wymagające. Polecam jednak zaliczenie wpierw całej gry a potem robienie złota.

Opublikowano

Nikt mi nie mówił że personkowy maestro robił do tego muzyczke. Teraz będzie trzeba to kiedyś kupić

Opublikowano
24 minuty temu, Figaro napisał(a):

Czemu nie teraz?

Żeby nie wspierać twórców.

Nie no, kupiłem sobie inną gerke przed chwilą nie ma co szaleć

Opublikowano

Skończyłem banderas

Oczywiście widziałem może 20% potencjału jaki gra ma do zaoferowania, bo to rodzaj tej staroszkolnej gierki gdzie powinno się maksowac levele by wycisnąc z niej maksa.

Ale nawet dla takich graczyków jak ja, którzy chcą po prostu zaliczyć story, gra oferuje około 10 godziną mega zróżnicowaną świetną kampanię, pelną odjechanych poziomów. Bardzo polecam