Opublikowano 22 maja22 maj Autor Tak w ogóle jest demko. I jest w pyte.Premiera 17 czerwca na popularnych konsolach i PC.
Opublikowano 24 maja24 maj Nawet nie próbowałem zakładać tematu lol. Tak, szykuje się jedna z topowych gier 2026. Demko jest wyjebane. Od pierwszych leveli, gra pcha do przodu, a jednocześnie mocno kusi osiągnięciem wszystkich celów, na które sufit jest bardzo wysoki. Idealne połączenie dostępnego funu i sufitu. Ciekawe jak z ceną, Neon White kosztował stówkę i zeszedł bardzo dobrze, tutaj liczę może nie na podobny poziom całości, ale samego gameplayu, co by w pełni uzasadniało wysoką cenę.
Opublikowano 15 lipca15 lip Ściągam na switcha2, demko to był sam miód, a premierowa cena jest rewelacyjna
Opublikowano 15 lipca15 lip Kto nie kupi ten trąba. Skillowe, szybkie, ładne, oryginalne, wciągające, a to wszystko za śmieszną cenę. Tu nie ma co się zastanawiać.
Opublikowano 15 lipca15 lip 2 godziny temu, Daffy napisał(a):Ściągam na switcha2, demko to był sam miód, a premierowa cena jest rewelacyjnaIle?
Opublikowano 15 lipca15 lip 69 na konsolach, z promką na start 49 na Steamie, na klocu ma Play Anywhere
Opublikowano 15 lipca15 lip Mając już zakupione Skate Story (które SZALENIE polecam) wyszło mi 44zł na Steamie, to wręcz nieprzyzwoicie dobra cena.
Opublikowano 15 lipca15 lip Gra ma 9 leveli chyba. Jak wiemy z demka, to czysta SKILLOWOŚĆ i można w to grać bardzo różnie, ludzie podają od 8 do ponad 20 godzin, jakie grali. Niektórzy zwracają uwagę, że np. muzyki nie ma tak dużo, by nie stawała się ostatecznie powtarzalna. Sterowanie często jest opisywane jako nieco ciężkie, nie tylko w pozytywnym sensie. Część osób pisze, że rzadko, część, że częściej nie osiągali tego, co chcieli. Sam po graniu w demko na Switchu się trochę zastanawiam, czy faktycznie w pełni się z nim pogodzę, podobnie jak z pełnym ogarnięciem czytelności mapek, bo w demku odpuściłem, że paru rzeczy nie do końca ogarniam. Wspominane są też czasem okazjonalne crashe i inne błędy.
Opublikowano 16 lipca16 lip 7 godzin temu, ogqozo napisał(a):Gra ma 9 leveli chyba.We’re thrilled to announce that Denshattack! has now launched on PC, Nintendo Switch 2, PS5 & Xbox Series X|S! It’s been an exciting ride building a game that combines everything we love and we can’t wait for you to hop on and ride through over 60 levels, 8 regions & 46 prefectures.🗾
Opublikowano 16 lipca16 lip Pograłem trochę, Muzyka i oprawa dają mocny vibe Jet Set Radio.Jest bardzo szybko i dynamicznie, poziom trwają zazwyczaj kilka około 2-3 minut ale daje tyle możliwosci że jak ktoś chce może je następować całymi godzinami.Sterowanie jest trochę nieintuicyjne i na pewno będę potrzebował dłuższej chwili by do niego przeywyknąć, zwłaszcza że decyzje trzeba podejmować w ułamku sekundy. Ale na szczęście gra mimo swojej skillowosci gra jest też bardzo przystępna, po zgonie odradzamy się w ułamku sekundy i można pędzić znowu od checkpointu.Jest nawet fabuła, która opowiada jakąs typową japońską historię o grupce wyrzutków w postapokaliptycznym świecie. Fanom tego typu japońskich seriali i filmów może się nawet spodobać. Bo jest typowo japońsko widowiskowo i pastiszowo.Ogólnie bardzo fajna gra, można się poczuć jak to grało się w jakiegos kultowego klasyka z początku lat 2000 na Dreamcasta czy coś. Idealna na handhelda na krótkie sesje.
Opublikowano 16 lipca16 lip 5 minut temu, ASX napisał(a):Jest nawet fabuła, która opowiada jakąs typową japońską historię o grupce wyrzutków w postapokaliptycznym świecie. Fanom tego typu japońskich seriali i filmów może się nawet spodobać. Bo jest typowo japońsko widowiskowo i pastiszowo.A widzisz, jak się hiszpański developer ładnie zamaskował? Bo gierkę robili Hiszpanie ale można by uwierzyć, że to jakieś japońce się opili sake i siedli do kodowania.
Opublikowano 16 lipca16 lip No z samej gry, w życiu bym się nie domyślił. Wszystko jest tu na wskroś japońskie, tym bardziej czuć tu tzw. PASJE
Opublikowano 16 lipca16 lip Wrzucili to do game passa, akurat będę miał w co grać na ally na działeczce
Opublikowano 17 lipca17 lip Dzisiaj jadę do rodziców na wioskę, chciałem wziąć Decka i zrobić sobie remote play żeby pośmigać w Asasynka, ale zasięg jest tam tak mierny, że szkoda gadać. Dlatego biorę Decka i będę nakurwiać triki pociągiem jadąc pociągiem, to jest ta słynna immersja Ja wiem, że IGN to rury, ale jak ktoś jest jeszcze niezdecydowany to niech zerknie i odpowie sobie na pytanie: czy to nie wygląda jak czysty fun?
Opublikowano 17 lipca17 lip Jestem w piątym rozdziale i jest coraz lepiej z każdym kolejnym dochodzą nowe mechaniki i gra staje się coraz bardziej dynamiczna. Niektóre późniejsze poziomy są tak szybkie że ciężko nadarzyć wzrokiem co się dzieje na ekranie
Opublikowano 19 lipca19 lip Pograłem teraz przez weekend bo i to jest ta gra, co to nie wiedziałem, że jej potrzebuję Właśnie wpadłem do drugiego rozdziału, po czym cofnąłem się żeby zrobić złota w poprzednim. Rewelacyjnie się ciśnie jak już zna się trasę, pułapki i rozgałęzienia na niej. Niektórzy powiedzieliby, że jest dusza i pepper