Opublikowano 27 kwietnia27 kwi Poprzednie dwie części - wooly i crafted przeszedłem w co opie na 100%, szkoda że tutaj nie będzie kooperacji.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Recki na poziomie LEGO Batmana, co ciekawe najniżej 6/10 dało nintendolife i jak to ma się do tego, że oni zawyżają oceny grom Nintendo
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Zaskoczenia chyba nie ma. Piszą to, co było spodziewane: prosta, relaksująca, kreatywna, urocza gra, która jest oparta na eksploracji i pomysłowych zagadkach a nie platformowaniu. Krytykowana za płytkość i niewykorzystanie potencjału, a Nintendo Life oczywiście za grafikę. Długość ok. 10 godzin. Co tu mówić, chyba tylko forumowicze z dziećmi to zaiste kupią.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja mam preorder mimo braku dzieci - Yoshi’s Island i Yoshi’s Woollie World to jedne z najlepszych platformówek ever. Ta druga mimo niskiego poziomu trudności. Obie przechodziłem samemu, więc tutaj bez co-opa też przeżyję
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nintendo dało sobie siana z polskimi lokalizacjami czy poprostu zamierza je dodawać 2 lata po premierze?