Opublikowano 4 godziny temu4 godz. gameplay jest super, ale co z tego, skoro online umrze szybko przez głupie decyzje takie jak brak możliwości grania debli w 2 graczy na split-screenie, brak drabinki turniejowej czy statystyki bez podanych W/L. dla mnie to downgrade względem aces pod kątem multi i na razie ręcznik przydał się do otarcia łez
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Znowu marudzicie. Nintendo wie jak zapewnić zabawę online.Bawcie się i nie narzekajcie.Za 300zł chociaż byście udawali że się dobrze bawicie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Hmm, jak radzicie? Czy jeśli kupiłem tę grę pod kanapowy VS i kooperację i w tej materii sprawdza się ona perfekcyjnie, to mimo wszystko też powinienem ocierać łzy ręcznikiem i żałować przepalonej FORTUNY (300PLN!!1!). Dyskutujmy.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. No włączysz jak każdy maks 4 razy i na półkę.Ficuś jedynie trochę pogra online ale to maks 15g.Znam się na tym mam wszystkie gry sportowe od Nintendo.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor 2 godziny temu, mrQ napisał(a):gameplay jest super, ale co z tego, skoro online umrze szybko przez głupie decyzje takie jak brak możliwości grania debli w 2 graczy na split-screenie, brak drabinki turniejowej czy statystyki bez podanych W/L. dla mnie to downgrade względem aces pod kątem multi i na razie ręcznik przydał się do otarcia łezPodobała mi się bardzo drabinka turniejowa w rankedach w Aces ale z perspektywy czasu przez nią często długo czekało się na mecz, zwłaszcza finałowy. Tutaj jest prostacko ale za to mecze online znajduje dosłownie w 5-10sekund.Wkręciłem się w rankedy bez fever rakiet, ehhh szkoda że nie ma już rankingów krajowych, co nie @funditto Nie rozumiem też nowego zwyczaju Nintendo czy to tutaj czy w MKWorld, że nie można sprawdzić ile razy się grało/wygralo/przegrało.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 300 PLN w Polsce? Kurczę, w EUR wszędzie promki i kosztuje 60 - 250 PLN, co i tak jest sporo, bo taki Asasyn latał premierowo za 50 - 210 PLN. Drogo grać na Nintendo w Polsce.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Zaraz pewnie spadnie cena, np Dawid dziś właśnie wyprzedaje ff7r na S2 po 159pln xd
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 8 minut temu, Daffy napisał(a):Zaraz pewnie spadnie cena, np Dawid dziś właśnie wyprzedaje ff7r na S2 po 159pln xdTo dlatego, że w tych pudełkach nie ma już kart mtg.Ja Tenisa dzisiaj odbieram