September 12, 2025Sep 12 W lutym 2026 wraca tenis, Aces kochałem, fajnie że dalej będzie tryb fabularny @Kinoji @Gromit pamiętacie te starcia? Xddddd
September 12, 2025Sep 12 Ja pamiętam jak byłem w top 10 w Polsce i byłem w pewnym momencie uzależniony od tej gry i podjąłem decyzję, że trzeba sprzedać. Ah shit, here we go again
September 12, 2025Sep 12 No i fajnie. Dla mnie Day1. Ominąłem Aces, zagrałem tylko jak był trial dostępny. A teraz z chęcią kupię tenisa na premierę, bo będzie dużo bardziej rozbudowany niż Aces.Po cichu jeszcze na golfa liczyłem. Może kiedyś :-)
September 12, 2025Sep 12 W Aces nie grałem, miałem na celowniku, ale pewnie w zamian wezmę Fever. Dobrze że jest kampania, bo gram głównie solo.
September 13, 2025Sep 13 Ogólnie dobry timing ogłoszenia, bo przeglądałem aces na olx, a tak sobie daruje i poczekam na fever.Skoro sega nie chce robic virtua nowych by se ponapierdalać Igusią to trzeba mariana ogarnąć.
September 27, 2025Sep 27 No ale jako gierka z okazji 40. lecia Mario?? To bardzo słabo...Ja rozumiem historyczną pozycję Mario Tennis w tym zestawieniu... ale przecież, nikt takiego nowego Mario nie oczekiwał od nowej konsoli 10. generacji gierkowania od Wielkiego N 😅Chyba w Nintendo za bardzo zachłysnęli się sukcesem sprzedażowym pierwszego Switch... Oby się tym razem ocknęli... Wyjdzie im nam na dobre
September 28, 2025Sep 28 Author Ogólnie obchody 40 urodzin z grami wrzuconymi na siłę, tenis,yoshi i emulowane Galaxy.Z drugiej strony team od marianow 2d nie tak dawno wydał Wondera, a team od Mario 3d robił Donkeya więc nie miał kto przygotować bomby na jubileusz
February 2Feb 2 No w sumie AO też mogłem obejrzeć powtórkę z 2025, niczym się nie różniło, te same korty, ci sami tenisiści w półfinałach (za wyjątkiem Alcaraza)
February 2Feb 2 2 godziny temu, Daffy napisał(a):Oczywisty day one bo Aces to był król sportowek na switch1Po golfie i strikers to ja bym poczekał z tym day one
February 2Feb 2 Author 35 minut temu, Shen napisał(a):Po golfie i strikers to ja bym poczekał z tym day oneMechanike Aces miało świetną, online było wyborne aż do czasu jak już ludzie przestali w to grać, tryb story był wporzo, a po trailerach Fever widać że zawartości będzie jeszcze więcej. Nie widzę dla siebie nawet jednego powodu by obawiać się kupna.Golf miał tragiczny story mode i słaby content na premierę, strikers przemilcze bo choć mechanicznie nie jest zły to zawartość bardziej nadaje się na grę free to play
February 4Feb 4 Opinie z grania są dziś w mediach, pozytywne. "Podstawy gameplayu nie były tak fajne w sportówce Mario od ponad dekady" - Polygon.Gra ma masę postaci, rakiet. Sporo się dzieje, także na korcie. "Uderzające bogactwo".Niektórzy mają obawy, czy gra będzie choć trochę SKILLOWA, i że te wszystkie efekty robią z tego bardziej party game niż tenisa. Część jednak można wyłączyć.Zero wieści o singlu.No ale mówimy o grze reklamowanej wizją walnięcia swoistej niebieskiej skorupy ojcu, żeby zrobił taką minę:
February 10Feb 10 Author Recki na poziomie Aces, narzekają na tryb story który jest nudny i krótki oraz boją się balansu online