Opublikowano wczoraj o 06:21 1 dzień gameplay jest super, ale co z tego, skoro online umrze szybko przez głupie decyzje takie jak brak możliwości grania debli w 2 graczy na split-screenie, brak drabinki turniejowej czy statystyki bez podanych W/L. dla mnie to downgrade względem aces pod kątem multi i na razie ręcznik przydał się do otarcia łez
Opublikowano wczoraj o 07:00 1 dzień Znowu marudzicie. Nintendo wie jak zapewnić zabawę online.Bawcie się i nie narzekajcie.Za 300zł chociaż byście udawali że się dobrze bawicie.
Opublikowano wczoraj o 07:40 1 dzień Hmm, jak radzicie? Czy jeśli kupiłem tę grę pod kanapowy VS i kooperację i w tej materii sprawdza się ona perfekcyjnie, to mimo wszystko też powinienem ocierać łzy ręcznikiem i żałować przepalonej FORTUNY (300PLN!!1!). Dyskutujmy.
Opublikowano wczoraj o 08:07 1 dzień No włączysz jak każdy maks 4 razy i na półkę.Ficuś jedynie trochę pogra online ale to maks 15g.Znam się na tym mam wszystkie gry sportowe od Nintendo.
Opublikowano wczoraj o 08:56 1 dzień Autor 2 godziny temu, mrQ napisał(a):gameplay jest super, ale co z tego, skoro online umrze szybko przez głupie decyzje takie jak brak możliwości grania debli w 2 graczy na split-screenie, brak drabinki turniejowej czy statystyki bez podanych W/L. dla mnie to downgrade względem aces pod kątem multi i na razie ręcznik przydał się do otarcia łezPodobała mi się bardzo drabinka turniejowa w rankedach w Aces ale z perspektywy czasu przez nią często długo czekało się na mecz, zwłaszcza finałowy. Tutaj jest prostacko ale za to mecze online znajduje dosłownie w 5-10sekund.Wkręciłem się w rankedy bez fever rakiet, ehhh szkoda że nie ma już rankingów krajowych, co nie @funditto Nie rozumiem też nowego zwyczaju Nintendo czy to tutaj czy w MKWorld, że nie można sprawdzić ile razy się grało/wygralo/przegrało.
Opublikowano wczoraj o 08:59 1 dzień 300 PLN w Polsce? Kurczę, w EUR wszędzie promki i kosztuje 60 - 250 PLN, co i tak jest sporo, bo taki Asasyn latał premierowo za 50 - 210 PLN. Drogo grać na Nintendo w Polsce.
Opublikowano wczoraj o 09:19 1 dzień Autor Zaraz pewnie spadnie cena, np Dawid dziś właśnie wyprzedaje ff7r na S2 po 159pln xd
Opublikowano wczoraj o 09:29 1 dzień 8 minut temu, Daffy napisał(a):Zaraz pewnie spadnie cena, np Dawid dziś właśnie wyprzedaje ff7r na S2 po 159pln xdTo dlatego, że w tych pudełkach nie ma już kart mtg.Ja Tenisa dzisiaj odbieram
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Autor 10h za mną Singiel skończony w 3,5h, samemu trybu story dałbym 3/10. To nawet nie jest nieśmieszny żart. Dokładnie połowę z tego czasu spędzamy w akademii na żenująco nudnym i rozciągniętym samouczku (żenujące bieganie od chwilowej mini gierki to chwilowego sprawdzenia poznanych uderzeń na korcie w innym miejscu, a potem na quiz w jeszcze innym miejscu). Kij z tym że gra ma osobny samouczek więc nie mam pojęcia komu to potrzebne i kto to klępnął w Nintendo. Druga polowa już znośna ale gorsza niż w Aces i trwa 90minut xdddPozostałymi trybami jeszcze się nie bawiłem Za to online siadło, trochę mi przeszkadza że korty są teraz sporo mniejsze i nie ma wielu wspomnianych przeze mnie rzeczy ale dzięki temu że gra nie ma praktycznie loadingów, a mecze znajduje wręcz od ręki (najdłużej na rywala to czekałem chyba max 10sekund) ogarnęła mnie pętla jeszcze jednego spotkania. Zobaczymy jak będzie za parę tygodni.
Opublikowano 52 minuty temu52 min W dniu 13.02.2026 o 08:40, Amer napisał(a):Hmm, jak radzicie? Czy jeśli kupiłem tę grę pod kanapowy VS i kooperację i w tej materii sprawdza się ona perfekcyjnie, to mimo wszystko też powinienem ocierać łzy ręcznikiem i żałować przepalonej FORTUNY (300PLN!!1!).super, ze jesteś zadowolony, ale równie dobrze do grania offline mogłeś kupić aces i niewiele byś stracił. ja kupiłem pod granie rankedow w dwie osoby i kompletnie nie rozumiem decyzji nintendo, ze w każdy tryb można grać w dwie osoby poza rankedami xd no przecież to jest debilna decyzja i nie bardzo jest o czym dyskutować oby wydali patcha, póki jeszcze ktoś w to gra8 godzin temu, Daffy napisał(a):trochę mi przeszkadza że korty są teraz sporo mniejszea to nie jest kwestia perspektywy domyślnej kamery? po zmianie na tą drugą opcję imo jest czytelniej
Opublikowano 48 minut temu48 min Autor Tak, gram na drugiej kamerze i jest czytelniej ale i tak mam wrażenie że korty są węższe względem Aces i podczas meczu trudniej zaganiać przeciwników między narożnikami, a w obronie łatwiej dochodzi się do piłek Co do singla tak jak piszesz - nie ma praktycznie sensu migrować z Aces jak ktoś nie ma ciśnienia na wyższą rozdzielczość oprawy