Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mario Tennis Fever

Featured Replies

Opublikowano

gameplay jest super, ale co z tego, skoro online umrze szybko przez głupie decyzje takie jak brak możliwości grania debli w 2 graczy na split-screenie, brak drabinki turniejowej czy statystyki bez podanych W/L. dla mnie to downgrade względem aces pod kątem multi i na razie ręcznik przydał się do otarcia łez

• Odpowiedzi 55
  • Wyświetleń 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurde na tym Nintendo to jest chyba gorzej niż na Xboxie

• Znowu marudzicie. Nintendo wie jak zapewnić zabawę online. Bawcie się i nie narzekajcie. Za 300zł chociaż byście udawali że się dobrze bawicie.

• Oczywisty day one bo Aces to był król sportowek na switch1

Opublikowano

Znowu marudzicie.

Nintendo wie jak zapewnić zabawę online.

Bawcie się i nie narzekajcie.

Za 300zł chociaż byście udawali że się dobrze bawicie.

Opublikowano

Hmm, jak radzicie? Czy jeśli kupiłem tę grę pod kanapowy VS i kooperację i w tej materii sprawdza się ona perfekcyjnie, to mimo wszystko też powinienem ocierać łzy ręcznikiem i żałować przepalonej FORTUNY (300PLN!!1!). Dyskutujmy.

Opublikowano

No włączysz jak każdy maks 4 razy i na półkę.

Ficuś jedynie trochę pogra online ale to maks 15g.

Znam się na tym mam wszystkie gry sportowe od Nintendo.

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, mrQ napisał(a):

gameplay jest super, ale co z tego, skoro online umrze szybko przez głupie decyzje takie jak brak możliwości grania debli w 2 graczy na split-screenie, brak drabinki turniejowej czy statystyki bez podanych W/L. dla mnie to downgrade względem aces pod kątem multi i na razie ręcznik przydał się do otarcia łez

Podobała mi się bardzo drabinka turniejowa w rankedach w Aces ale z perspektywy czasu przez nią często długo czekało się na mecz, zwłaszcza finałowy. Tutaj jest prostacko ale za to mecze online znajduje dosłownie w 5-10sekund.

Wkręciłem się w rankedy bez fever rakiet, ehhh szkoda że nie ma już rankingów krajowych, co nie @funditto

Nie rozumiem też nowego zwyczaju Nintendo czy to tutaj czy w MKWorld, że nie można sprawdzić ile razy się grało/wygralo/przegrało.

Opublikowano

300 PLN w Polsce? Kurczę, w EUR wszędzie promki i kosztuje 60 - 250 PLN, co i tak jest sporo, bo taki Asasyn latał premierowo za 50 - 210 PLN. Drogo grać na Nintendo w Polsce.