Opublikowano środa o 20:471 dzień 9 godzin temu, Shen napisał(a):Te rocznikowe wydania bez podziału na platformy spoko pomysł. Konsole niedługo się skończą, a konkurencja jeszcze podłapała temat i wydają specjala o Wii niedługo.no tym mnie wkurzyli, żę odgapili, tylko że oni jak wydają jakieś specjale to muszą potem wydawać jakieś poprawki i wyjaśnienia błędów. A co do rocznikowych wydań... chyba to już za bardzo przewałkowany retrotemat. Ja czasem odpalam to:https://en.wikipedia.org/wiki/1999_in_video_games(przykładowy rok)
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Jestem ciekaw jak tutaj wypadnie sprzedaż poszczególnych okładek, czuję że limitka momentalnie zejdzie.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 5 minut temu, PiotrekP napisał(a):Jestem ciekaw jak tutaj wypadnie sprzedaż poszczególnych okładek, czuję że limitka momentalnie zejdzie.No rekord xboksowej jest - też ruszyliśmy o 20:00 i skończyła się chwilę przed 10:00 kolejnego dnia. Ja ogólnie jestem ciekaw jak się zainteresowanie coverami rozłoży, czy będzie jakiś zdecydowany faworyt.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Ja obstawiam w top3 sprzedaży:1: Limitka2: Tetris3: Super Mario LandCiekawi mnie Pokemon, też powinien być wysoko.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Game Boy Extreme - wydawnictwo specjalne redakcji magazynu PSX Extreme Przedsprzedaż w promocyjnej cenie 29,99 zł potrwa do 7 grudnia. Od 8 grudnia regularna cena 34,99 zł. Premiera wydania 19 grudnia. Sklep PSX Extreme - https://www.psxextreme.pl/tag-produktu/game-boy-extreme/Allegro - https://allegro.pl/uzytkownik/N3Media?order=nDostępne okładki:Metal Gear: Ghost BabelMetroid II: Return of SamusPokemon YellowSuper Mario LandTetrisThe Legend of Zelda: Oracle of Ageslimitowana (400 egz.)Game Boy Extreme, niczym DeLorean doktora Browna, zabiera nas w podróż do lat 90. – czasów, gdy każdy marzył o przenośnej konsoli mieszczącej się w tylnej kieszeni spodni. To właśnie wtedy Nintendo, wychodząc naprzeciw oczekiwaniom graczy z całego świata, stworzyło urządzenie, które na zawsze odmieniło rynek. Zaczęło się niepozornie – od Tetrisa. Potem przyszły kolejne tytuły, które kładły konkurencję na deski: Super Mario Land, Zelda, Kirby, a wreszcie Pokémony, które rozpętały globalny szał trwający do dziś.Co znajdziecie w Game Boy Extreme? Na 132 stronach czeka na Was ponad 60 recenzji i 20 przekrojowych artykułów o sprzęcie i grach skupionych wokół Game Boya i Game Boya Color (Game Boy Advance najpewniej doczeka się swojego wydania, bo teraz już byśmy się nie pomieścili). Czekają na Was materiały o historii konsoli, jej różnych odmianach czy też nietypowych akcesoriach, które powstały. Podpowiemy jak zrobić… grę na GB, a także jak podrasować swój sprzęt. Wspominamy znane porty, które okazały się nieudane oraz przyglądamy się nowościom, które wciąż pojawiają się na sprzęcie Nintendo. A do tego historie Tetrisa, Mario, Zeldy czy – rzecz jasna – Pokemonów. Uff, będzie co poczytać!W Game Boy Extreme znajdziecie teksty autorstwa m.in. Dżuja, Komoda, Urala, Konsolite, Aziego, Pisarskiego, Caspera, Kamińskiego, Zabłockiego, Akiego, Cyphera, a także Muszyńskiego i Majka, którzy wspólnie prowadzą to wydanie. Zapraszamy serdecznie do składania zamówień i z góry życzymy miłej lektury!Biedni bracia – porty znanych gier, które były złeEfekt TetrisaGame Boy Color – idzie noweGame Boy okiem kolekcjoneraGame Boy w sieciGame Boy wiecznie żywyGame Boye dla bogaczyI ty możesz zrobić grę na Game BoyaImperium MarioKartridż to nie zawsze znaczy to samoKulisy magazynu Game BoyNietypowe akcesoriaOd 8 bitów do 64 klonówPimp My Game Boy – czyli Game Boy w 2025 rokuPlaydate – Game Boy z korbkąPokemony – początek fenomenuSuper Game BoyTrzej muszkieterowie – trzy odmiany Game Boy ClassicVirtual Boy – powrót syna marnotrawnegoZ kieszeni do legendy – historia Game BoyaZelda – historia marki
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Limitka zakupiona ze sklepiku do kompletu z MGS i okładką z jedynki.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Miałem kupić samą limitkę, ale Zelda niebieska mi się tak spodobała że wziąłem dwie.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Ja już z góry pięknie dziękuję za kolejne zakupy. Trzeba normalnie jakiś system lojalnościowy odpalić!
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 11 minut temu, Vanixo napisał(a):Limitka i Pikachu wleciał dziękuję Pan Prezes Piona, u mnie identycznie😄
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Pamiętajcie żeby zamówić ze strony niż z allegro bo tak gazetka przyjdzie szybciej. Ps zamówiłem z pikaczu chociaż Tetris wydaje się kultowy, Mariana już mam z innego wydania i nie chciałem dublować.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Piękne dzięki :) Od razu na świeżutko pierwsze statsy po godzinie (normalnie jak na wyborach!):limitowana - 233 egz. - no jest potencjał na poprawieine rekordu Xboksa (przypominam - start też 20.00 i do 10.00 drugiego dnia)Poksy/Pikachu - 30Super Mario Land - 28Zelda - 18Tetris - 14Metal Gear - 11Metroid II - 8Total 342.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 5 minut temu, grzybiarz napisał(a):Pamiętajcie żeby zamówić ze strony niż z allegro bo tak gazetka przyjdzie szybciej.Mi nie zalezy na szybkosci. Biore z allero bo wjezdza smart.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 1 minutę temu, SlimShady napisał(a):Jak limitkę ustawiłeś, ile na stronie, ile na allegro?Nie ustawiam tak, na bieżąco koryguję. W tej chwili 48 sklep i 190 Allegro. Jak wpada na sklepie to zmniejszam pulę na Allegro.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Czarna magia, trzeba być wybitnym matematykiem, żeby sobie z tym radzić w czasie rzeczywistym.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Teoretycznie mam opcję spięcia sklepu z Allegro, wtedy stany magazynowe jednakowe, ale jak raz tego spróbowałem i mi sklep zassał całe Allegro to wtedy dopiero odnalezienie się w tym to była wyższa szkoła jazdy.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Uf, za chwilę by się okazało, że nie zdążyłem na limitkę!Wziąłem trzy warianty, Limitka, Pikachu i Mario. Rozważałem Zeldę, ale to nie Link's Awakening (w zasadzie moja pierwsza Zelda), więc odpuściłem. W ogóle gorący czytelniczy okres się szykuje. Miesięczniki, Game Boy, album MGS, Kompendium PSX. Zaraz się okaże, że więcej czytam o grach, niż w nie gram
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Axcwelio pisał że nie kupi, więc przynajmniej nie będzie znowu płakał że nie wyrobił się na limitkę
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Autor 5 minut temu, Mari4n napisał(a):Axcwelio pisał że nie kupi, więc przynajmniej nie będzie znowu płakał że nie wyrobił się na limitkę kto?