Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Przynajmniej dba o tężyznę fizyczną, potężny potentat prasy drukowanej
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Świetny numer, na anbernica trafiło kilka gier, których nie ograłem, a recki mnie zachęciły. Na pierwszy ogień poszedł Trip World w pokolorowanej wersji a teraz chce się zabrać za tego Jamesa Bonda co tak Dżujo zachwalał. Brakowało mi kilku tytułów, jak Final Fantasy Legend np, ale przy ponad 1000 tytułów, nie da się ogarnąć wszystkiego. Generalnie dobór gier dobry.Fajnie mieć jakiś drobny wkład i być w stopce w magazynie o jednej ze swoich ulubionych konsol
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 7 minut temu, Czoperrr napisał(a):Przynajmniej dba o tężyznę fizyczną, potężny potentat prasy drukowanej Na drzwiach mam tabliczkę MAGNAT PRASOWY! (dobra, nie mam, ale zrobię kiedyś! ;))
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. U mnie te gadżety wyszły, a gejmboj stoi w przygotowaniu więc chyba będzie na wtorek :/ no nic, mam jeszcze PE do skończenia
Opublikowano 48 minut temu48 min 52 minuty temu, K.Adamus napisał(a):Nie kłam XDTo nie są drzwi :P 28 minut temu, grzybiarz napisał(a):U mnie te gadżety wyszły, a gejmboj stoi w przygotowaniu więc chyba będzie na wtorek :/ no nic, mam jeszcze PE do skończeniaPrzecież sobie zażyczyłeś w jednej przesyłce to idzie w jednej (czytam uwagi do zamówień, a co!). Tylko faktycznie możesz mieć dwie, bo z rozpędu kliknąłem generowanie gabarytu A, a potem musiałem zmienić na B, bo z racji kubka trzeba ten wiekszy paczkomat. Tak że dzisiaj wyjechał komplet - GB + gadżety.
Opublikowano 19 minut temu19 min 28 minut temu, Perez napisał(a):Przecież sobie zażyczyłeś w jednej przesyłce to idzie w jednejAaa spoko! Właśnie się zdziwiłem że zobaczyłem dwa numery. Zarypiscie Perez to każdego czytelnika zna z imienia i nazwiska hehe