Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Game Boy Extreme

Featured Replies

• Odpowiedzi 312
  • Wyświetleń 17,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A co tu stary wymyślisz? :) Umówmy się - to wszystko działa dzięki Wam, tej niedużej grupce Czytelników, która kupuje dosłownie wszystko. Mówimy o sprzedażach rzędu 3-5 tysięcy na książkę/specjal itp.

• Dobry! Zgodnie z planem czas na info odnośnie kolejnego specjala. W połowie grudnia pojawi się Game Boy Extreme. 132 strony skupione wokół GB i GBC, ponad 60 recenzji i ponad 20 artykułów traktujących

• MichAelis
    MichAelis

Mój pierwszy kontakt z GB to około 95 roku. Na podwórku był Hubert który właśnie miał Game Boya. Bogaty bananowiec, starzy rozwiedzeni, oczywiscie nikomu nie pozwalał go dotykać i sam grał, no ale poz

Opublikowano
  • Autor

Świetny numer, na anbernica trafiło kilka gier, których nie ograłem, a recki mnie zachęciły. Na pierwszy ogień poszedł Trip World w pokolorowanej wersji a teraz chce się zabrać za tego Jamesa Bonda co tak Dżujo zachwalał. Brakowało mi kilku tytułów, jak Final Fantasy Legend np, ale przy ponad 1000 tytułów, nie da się ogarnąć wszystkiego. Generalnie dobór gier dobry.

Fajnie mieć jakiś drobny wkład i być w stopce w magazynie o jednej ze swoich ulubionych konsolproblem

Opublikowano
7 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Przynajmniej dba o tężyznę fizyczną, potężny potentat prasy drukowanej czezky

Na drzwiach mam tabliczkę MAGNAT PRASOWY! (dobra, nie mam, ale zrobię kiedyś! ;))

Opublikowano

U mnie te gadżety wyszły, a gejmboj stoi w przygotowaniu więc chyba będzie na wtorek :/ no nic, mam jeszcze PE do skończenia

Opublikowano
52 minuty temu, K.Adamus napisał(a):

Nie kłam XD

Screenshot_2025-12-12-13-10-06-357_com.miui.gallery-edit.jpg

To nie są drzwi :P

28 minut temu, grzybiarz napisał(a):

U mnie te gadżety wyszły, a gejmboj stoi w przygotowaniu więc chyba będzie na wtorek :/ no nic, mam jeszcze PE do skończenia

Przecież sobie zażyczyłeś w jednej przesyłce to idzie w jednej (czytam uwagi do zamówień, a co!). Tylko faktycznie możesz mieć dwie, bo z rozpędu kliknąłem generowanie gabarytu A, a potem musiałem zmienić na B, bo z racji kubka trzeba ten wiekszy paczkomat. Tak że dzisiaj wyjechał komplet - GB + gadżety.

Opublikowano
28 minut temu, Perez napisał(a):

Przecież sobie zażyczyłeś w jednej przesyłce to idzie w jednej

Aaa spoko! Właśnie się zdziwiłem że zobaczyłem dwa numery. Zarypiscie )

Perez to każdego czytelnika zna z imienia i nazwiska hehe

Opublikowano

Prezesie, Allegro dzisiaj wyjdzie?

Opublikowano

Dobre wydanie, nigdy nie przeczytałem całego wydania w tak szybkim czasie jak teraz, ale czas naglił i nie żałuję. Przy czytaniu PDF trochę męczyły czarno-białe strony, ale w wersji drukowanej jest to przyjemniejsze dla oka. W wolnej chwili przejrzę czy poprawki zostały wprowadzone boomer

IMG_20251212_145925.jpg

Opublikowano

Podbijam pytanie o allegro, bo u mnie przy limitce jest jeszcze status "zakup opłacony", a poprzednie specjale chyba miały etykiety już prędzej generowane, czy źle pamiętam?

Edytowane przez kazetwu

Opublikowano

Robi się pany na bieżąco, nawet już ustawiłem odbiór na niedzielę, bo jest taka opcja. Na tę chwilę na sklepie jeszcze ze 200 czeka, na Allegro jakieś 900 (dzisiaj wyszło ze 300, w tym 100 InPost, a pozostałe to Orlen, DPD i DHL).

Jak coś to piszcie śmiało na PW - zrealizuję to w pierwszej kolejności. Bo tak to jak pisałem w poście na socialach - na pewno zejdzie się do środy minimum, ale trudno mi tu jakoś określić jasno, że w poniedziałki to limitki, a wtorek Poksy i Mario - jak siadam do pakowania to różne klucze się tworzą wysyłek :) Na pewno nie po kolei, bo to 2x dłużej skakać co paczkę między okładkami czy przewoźnikami, zazwyczaj wybieram jednego przewoźnika, jedną okładkę i jadę po kolei.

Opublikowano
2 godziny temu, Perez napisał(a):

To nie są drzwi :P

Szafa bardziej :D