Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Teraz, Sebas napisał(a):Szkoda, że to nie są męskie walki i zdobywanie odznak w starym stylu, tylko babska zabawa w dom!Według mnie to wreszcie jakaś dobra gra na Eunuchów.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Nie no wreszcie coś nowego i świeżego (oby), z wysokimi ocenami i do tego ex. Trza sprawdzić, bo po to człowiek ma tego S2.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 31 minut temu, Kangus napisał(a):Kurde nawet miałem pomysł żeby to kupić, a potem spojrzałem na cenę. Indyk za prawie 300zł, na gamekeycardzie. A na razie to wygląda na to ze EXy na S2 przestały trzymać pierwotną cenę. Pokemony Z-A to ostatnio z hiszpańskiego amazonu szło za 130zł wyrwać...Jaki indyk
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor 23 minuty temu, shoegaze napisał(a):poczytałem sobie o gierce i pisanie o jakimś indyku to beczka fest, przecież całość brzmi jak jeden z tytułów życia, gra kompletna lmaoJak cytowałem wyżej, to największa gra w historii Omega Force. A nikt nie mówi, że Dynasty Warriors Origins za 320 zł to "indyk".Gra ma podobno bardzo dużo zawartości i recenzenci nawet nie wiedzą jeszcze, ile. Jest na pewno nie mniej bogata w content, niż jakakolwiek gra pokemon, choć oczywiście inaczej go pokazuje i wykorzystuje.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 minuty temu, tlas napisał(a):Jaki indykA jaki to miało budzet? Wygląda jak indyk :). Ofc to jest wykpnienie z porównaniem do tego co robią indyki, a nie stwierdzenie że to robi niezależne studio za groszaki z wypłaty zarobionej na kasie w biedrze :D. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Kangus