Opublikowano 26 sierpnia26 sie Fajnie, podbije klimat Japonii jak wszystkie sklepy zmienią się na 7eleven, chociaż wolałbym ciekawsze wydarzenia co tydzień, ale pewnie zbyt wiele wymagam. Plus nowy tryb Drift Attack od następnej serii 7 września, czyli taki time attack tylko driftem, czyli spoko. Plus 3 "new to horizon british cars".
Opublikowano 26 sierpnia26 sie Z drugiej strony FH1-FH3 nie były grami typu live service a pewnie każdy z nas je dobrze wspomina. Przeszło się grę a potem odstawiało na półkę - i to było ok. Teraz trend jest taki że każda gra chce być twoim hobby na które wydajesz co miesiąc jakieś pieniądze. Tutaj FH6 się nie broni, bo minęły już 3 miesiące a ledwo jeden z nich był wart uwagi. Ja mam w planach skompletowanie mapy a potem odkładam i czekam na ewentualne DLC. A potem znowu odłożę. Dobrze się bawię ale oczywiście niewykorzystany potejncał jest co Patrickyo ładnie podsumował. Brakuje też ambicji, bo mapa może jest i najlepsza i największa w serii, ale tuning aut jest lepszy w Motorfest i takie są fakty.
Opublikowano 26 sierpnia26 sie Autor No tak, ale z drugiej strony wciąż można traktować i grać w Horizona jak w zwykłą grę olewając całkowicie warstwę live service.Ja właśnie w taki sposób grałem w 4,5 i 6 i niczego nie żałuję. Wręcz czuje się nawet zdezorientowany jak czytam ten dzial i narzekania na te playlisty od czwartej części
Opublikowano 26 sierpnia26 sie ludziom brakuje poczucia spełnienia skończenia kampanii. przynajmniej ja tak miałem przy piątce.