Opublikowano 13 lipca13 lip 2 godziny temu, Atherius napisał(a):Trzeba wszystko wygrywać, eventy ze znakami drogowymi na 3*, inaczej może zabraknąć punktów. Ja wbiłem, w sumie jakoś ze 2h farmiłem, bo wyścigi i tak miałem wszystkie porobione.Zrobiłem po czasie w Horizon Play kilka poziomów i trochę porozbijałem tych pierdół i wpadło, ale według mnie ten grind powinien być dopiero w postgame na poziom 8/7, bo widzę, że jest kolejny pasek xD.Dobra gra, ale jednak za mało nowości, cenię sobie wyżej część czwartą i piątą, super mapa to nie wszystko. Trzeci raz to samo to przesada, mimo, że w teorii wszystko jest ok to brakuje efektu świeżości w kampanii.
Opublikowano 13 lipca13 lip Autor Za każdym razem jak wychodzi nowy Horizon ludzie powtarzają, że "trzeci raz to samo to przesada" gdy tak naprawdę to nie trzeci, ale czwarty lub piąty xd
Opublikowano 13 lipca13 lip Niedawno odświeżałem sobie dwójkę i trójkę i tam jednak sporo różnic było. W 4 robotę jeszcze robiły sezony i dalszy skok graficzny. Piątka to już było DLC, które szybko odpuściłem, a 6 nawet nie mam chęci kupować patrząc na gameplaye :/
Opublikowano 14 lipca14 lip Te wyścigi z playlisty to też pamiętam trudniejsze były. W tej części to poziom ustawiony na najniższy praktycznie jest.W 4 pamiętam to było, że trzeba na wybitnym wygrać i pamiętam, że troche sie napocić trzeba było.
Opublikowano 14 lipca14 lip Wszystkie wyzwania na mapie dostały nerfa względem nawet piątki, która już była bardzo łatwa.A też wiem, bo niedawno wróciłem do czwórki porobić brakujące eventy ze Storm Island i właśnie różne wyzwania z wszystkich map.
Opublikowano 14 lipca14 lip Dzięki za ochłodzenie głowy chłopaki. Co prawda nie mam już takiego ciśnienia na 6 jak przed premierą, ale teraz tym bardziej ze spokojem duszy ogram poprzednie części.
Opublikowano 14 lipca14 lip 45 minut temu, Luqat napisał(a):Dzięki za ochłodzenie głowy chłopaki. Co prawda nie mam już takiego ciśnienia na 6 jak przed premierą, ale teraz tym bardziej ze spokojem duszy ogram poprzednie części.Jak grałes w poprzednie, to wiadomo ze poprzednie najpierw.
Opublikowano 14 lipca14 lip 4 godziny temu, Donatello1991 napisał(a):Te wyścigi z playlisty to też pamiętam trudniejsze były. W tej części to poziom ustawiony na najniższy praktycznie jest.W 4 pamiętam to było, że trzeba na wybitnym wygrać i pamiętam, że troche sie napocić trzeba było.Ale to jest tak, że większość rzeczy z playlisty ma taki poziom trudności jak ustali gracz. Tylko The Trial wymusza drivatary na unbeatable i w 6 nadal tak jest.
Opublikowano 14 lipca14 lip 1 minutę temu, Chmielinski napisał(a):Ale to jest tak, że większość rzeczy z playlisty ma taki poziom trudności jak ustali gracz. Tylko The Trial wymusza drivatary na unbeatable i w 6 nadal tak jest.W 4 było wygraj zawody na poziomie wybitnym.